ΟK! Anytime Markets: Δημιούργησαν site αφιερωμένο στην ποιοτική ζωή και το «ευ ζην»

Τα ΟK! Anytime Markets, με διάθεση να ενισχύσουν το «ευ ζην» των καταναλωτών, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο site το zoumeoraia.okmarkets.gr που στόχο έχει το ταξίδι σε νέες εμπειρίες και στα μυστικά για μία πιο ποιοτική ζωή. 

Το ταξίδι σε μια καλύτερη καθημερινότητα πραγματοποιείται μέσα από πρωτότυπες συνταγές, αλλά και ολοκληρωμένες προτάσεις για σωματική και ψυχική υγεία και ευεξία.

Το ταξίδι ξεκινά από τις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου, συνεχίζει με vegetarian και vegan γευστικές προτάσεις, την αυθεντική μοναστηριακή κουζίνα και φτάνει μέχρι τα γλυκά της Ελλάδας και του κόσμου. Συγκεκριμένα, οι συνταγές είναι δημιούργημα γνωστών chef εστιατορίων, ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και δεινών μαγειρισσών. Συνάμα, μέσα από ενδιαφέροντα και πρωτότυπα άρθρα οι επισκέπτες του site, μαθαίνουν πως μπορούν να απολαύσουν περισσότερο μικρές καθημερινές στιγμές, μέσα από μικρά και μεγάλα μυστικά, όπως την απόλαυση ενός υπέροχου καφέ ή tips για το σωστό σερβίρισμα και pairing των κρασιών.

Επίσης στο νέο site προϊόντα και παραγωγοί γίνονται πρωταγωνιστές, με στόχο την ενημέρωση σχετικά με την ιστορία και την προέλευση τους αλλά και τη διαδικασία παραγωγής τους. Τo zoumeoraia.okmarkets.gr έρχεται για να δώσει τη δική του πρόταση στο «ευ ζην» , στις τάσεις που διαμορφώνονται, παρουσιάζοντας και καινοτόμες ιδέες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πληροφορίες και μυστικά από γνωστούς chef, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Η πολύτιμη συνδρομή της γνωστής δημοσιογράφου Σίσσυς Νίκα, σαν διευθύντρια σύνταξης, σε συνεργασία με τα ΟK! Anytime Markets μέσα από το zoumeoraia.okmarkets.gr προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει το «ευ ζην», την τέχνη της ζωής μέσα από πολυδιάστατες γνώσεις και εμπειρίες.