ΕΛΟΠΥ: Στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμβάλλει ενεργά στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηγουμενίτσας, με την προσφορά ολόφρεσκων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας, στην οποία δραστηριοποιούνται πολλές από τις εταιρείες-μέλη της.
Τα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας με την πιστοποίηση Fish From Greece είναι μια ποιοτική τροφή υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσια σε Ω3 λιπαρά, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Η πρώτη παράδοση ψαριών-χορηγία της ΕΛΟΠΥ, σε 298 ωφελούμενους, έγινε στις 15/09 παρουσία της κ. Κατερίνας Πάσχου, Διευθύντριας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ηγουμενίτσας, του κ. Ηλία Λώλη, Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Ποιότητας Ζωής, του κ. Ιωάννη Χεκίμογλου, Αντιπρόεδρου της ΕΛΟΠΥ και εκπροσώπων των Μελών της ΕΛΟΠΥ που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στον νομό Θεσπρωτίας.
Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηγουμενίτσας διανέμει σε τακτική βάση είδη ατομικής υγιεινής, ένδυσης και υπόδησης, τρόφιμα, παιχνίδια κ.α., προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε Δημότες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ζώντας κάτω από το όριο της φτώχειας και συχνά δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε βασικά αγαθά.
Η ΕΛΟΠΥ, μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται σε 11 από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων, με μια σειρά από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Την ίδια στιγμή ο κλάδος της ιχθυοκαλλιέργειας δημιουργεί θέσεις εργασίας ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, απασχολώντας, άμεσα και έμμεσα, περισσότερα από 12.000 άτομα.