Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος Global Sustain: Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του τo Sustainability Forum

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του το φετινό digital Sustainability Forum καταρρίπτει κάθε ρεκόρ προηγούμενων συμμετοχών, αποδεικνύοντας ότι τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν προτεραιότητα για όλους.

 

To Sustainability Forum, ένας θεσμός για την εταιρική υπευθυνότητα και βιώσιμη ανάπτυξη, είναι πιστό στο ετήσιο ραντεβού του. Για ένατη συνεχή χρονιά το event θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου 2020 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τo NJV Athens Plaza, μέσω της πλατφόρμας LiveOn.

Φέτος, στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία του COVID-19 και με άξονα την ασφάλεια όσων εμπλέκονται στο θεσμό του Sustainability Forum, το event θα είναι digital. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα sessions μέσω live streaming, έχοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τους ομιλητές αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από ειδική πλατφόρμα LiveOn. Επίσης, με την πολύτιμη αρωγή των συνεργατών GEP και ΤUV AUSTRIA HELLAS, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε ένα ασφαλές event για τους ομιλητές, τηρώντας όλους τους κανόνες υγείας και ασφάλειας.

Αδιαμφισβήτητα αυτή τη χρονιά οι συνθήκες διαφέρουν. Η επόμενη ημέρα δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο πρέπει να αντιληφθούμε ότι η βιώσιμη ανάπτυξη είναι μονόδρομος για την μετά-Covid εποχή, και εκεί οδηγούν όλες οι παγκόσμιες πρωτοβουλίες. Το Sustainability Forum δεν θα μπορούσε να λείπει φέτος, αντιλαμβανόμενοι το ρόλο μας στο κτίσιμο της διαδρομής παγκόσμιας μετάβασης. Αν και είμαστε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες προκλήσεις, σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε μια συνολική εμπειρία sustainability ξεπερνώντας τα απρόσωπα όρια του live streaming, το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Αρκεί να δει κάποιος τους ομιλητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τις θεματικές ενότητες οι οποίες αγγίζουν επίκαιρα ερωτήματα και τάσεις, προσφέροντας παράλληλα μια διαδραστική εμπειρία εντός οθόνης. Οι ομιλητές για μια ακόμα χρονιά εκπροσωπούν οργανισμούς διεθνούς κύρους όπως: Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, BMW Foundation Herbert Quandt, Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL), Carbon Trade Exchange, GEP, Nestlé Hellas, IDSA, Oramique, Παπαστράτος, Signify, Sympraxis Team, Τράπεζα Πειραιώς και TÜV AUSTRIA Hellas.

Στο Forum θα αναλυθούν επίκαιρα θέματα και trends όπως ESG, green economy, υπεύθυνη ηγεσία, υγεία και ασφάλεια, βιώσιμη χρηματοδότηση, κυκλική οικονομία κ.ά. Με σύμμαχο την τεχνολογία οι συμμετέχοντες είναι περισσότεροι από ποτέ, ξεπερνώντας τις προσδοκίες της διοργάνωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν κάναμε κανένα συμβιβασμό ως προς τη θεματική και οργανωτική αρτιότητα του Forum.

Για μια ακόμα χρονιά είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας, με σεβασμό πάντα στη δημόσια υγεία και την πεποίθηση ότι στο 10ο Sustainability Forum θα είμαστε και πάλι κοντά!

http://sustainabilityforum.gr/.

Gold Sponsor: GILEAD, Παπαστράτος, Τράπεζα Πειραιώς

Silver Sponsor: Cosmote, Interamerican, Nestlé Hellas

Υποστηρικτές: Alpha Bank, ΔΕΗ Ανανεώσιμες, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελληνικός Χρυσός, Ευρωπαϊκή Πίστη, Εύρηκα, Μπισκότα Παπαδοπούλου, Signify, Όμιλος Υγεία, Quest Συμμετοχών

Technology Innovation Partner: Cisco, Webex

Digital Partner: Generation Y

Coffee Partner: Nespresso

Beer Partner: Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Χορηγός Cocktail: Gancia

COVID Shield Partner: TÜV AUSTRIA Hellas

Health & Safety Partner: GEP S.A.

Θεσμικοί Yποστηρικτές: AIESEC, Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Ελληνο-Ολλανδικός Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύνδεσμος, Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Lοgistics, Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών (ΕΝ.ΕΙΣ.ΕΤ.), ΠΑΣΕΠΠΕ, Συμμαχία για την Ελλάδα, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδας, CEO Clubs Greece, CFA Society Greece, Your Directors Club.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ANT1, Ναυτεμπορική, CSR Review, CSR Week, Csrnews.gr, Marketing Week, Daily Fax, Plant, Ecozen.gr, Epixeiro.gr, Ethos Media (ΧΡΗΜΑ, banks.com.gr), Paloservices.com, Skywalker.gr / Stentora.gr.