Astellas: Πιστοποίηση Great Place to Work

Στη λίστα μεταξύ των εταιρειών που έχουν αποσπάσει την Πιστοποίηση του Great Place to Work® στην Ελλάδα, συγκαταλέγεται η καινοτόμος φαρμακευτική εταιρεία  Astellas Ελλάδας. 

H εταιρεία απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της που συμμετείχε στην έρευνα Trust Index©. Η ερευνητική διαδικασία που ακολουθείται εξετάζει και αξιολογεί τις 5 βασικές παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως αυτές καθορίζονται από τη μεθοδολογία του Great Place to Work®.

  1. Την Αξιοπιστία της Διοίκησης,
  2.   Το Σεβασμό προς τους εργαζομένους,
  3.   Το αίσθημα Δικαιοσύνης που υπάρχει,
  4.   Την Υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι,
  5.   Τη Συντροφικότητα που αναπτύσσεται.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas Eλλάδας επιβράβευσε την εταιρεία για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού και το εργασιακό περιβάλλον καθώς η συνολική βαθμολογία στις πέντε βασικές παραμέτρους ξεπέρασε το 85%. Σημαντική ήταν, επίσης, η αναγνώριση της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού που ακολούθησε η εταιρεία την περίοδο της πανδημίας καθώς η συνολική βαθμολογία ήταν 99%.

Ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας κ.Χάρης Ναρδής αναφερόμενος στην πιστοποίηση τόνισε « το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελεί την κινητήριο δύναμη που καθοδηγεί όλες μας τις πράξεις. Το πάθος των ανθρώπων μας, μας εμπνέει προκειμένου να αποτελούμε έναν δυναμικό οργανισμό, όπου όλοι μαζί κάνουμε το καλύτερο δυνατό καθημερινά για να δημιουργήσουμε αξία για την εταιρεία, τους συνεργάτες, τους ασθενείς και την κοινωνία. Η πιστοποίηση της Astellas Ελλάδος από το Great Place to Work ® αποτελεί αναγνώριση της κοινής μας προσπάθειας. Όλοι μαζί πετύχαμε την ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος με ισχυρή εταιρική κουλτούρα που βασίζεται στην Εμπιστοσύνη, την Αξιοπιστία, την Υπερηφάνεια και την Ομαδικότητα. Για όλους αυτούς τους λόγους η διάκριση ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Παράλληλα επιβεβαιώνει την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση ειδικά σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον, στο οποίο όλοι έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε την εταιρεία ως μια δεύτερη «οικογένεια». Στόχος και δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις Eμπιστοσύνης με τους ανθρώπους μας ενισχύοντας τη δημιουργία της εταιρικής μας κουλτούρας, με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο».