Η Upfield Ελλάς στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου

Η Upfield Ελλάς, αναγνωρίζοντας το ανθρωπιστικό έργο του οργανισμού μητρικής και παιδικής προστασίας «Η Κιβωτός του Κόσμου», προσφέρει οικονομική βοήθεια 20.000 ευρώ για την ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού. Τα χρήματα αυτά της δωρεάς συγκεντρώθηκαν μέσω της συμμετοχής των υπαλλήλων της στο “Fit for Good Challenge”, μια εταιρική δράση που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, ως μέρος ενός μεγαλύτερου προγράμματος υγείας και βελτίωσης φυσικής κατάστασης των εργαζομένων της παγκοσμίως. Στην Upfield στόχος μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να είναι πιο ευτυχισμένοι και υγιείς, γι’αυτό ενθαρρύνουμε και τους υπαλλήλους μας να υιοθετούν μια πιο υγιεινή διατροφή, βασισμένη σε φυτικά τρόφιμα και να ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με αυξημένη φυσική δραστηριότητα.

Σκοπός, του “Fit for Good Challenge” ήταν κάθε ομάδα να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα βήματα μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα συγκεντρώνοντας, έτσι, χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ταυτόχρονα, στόχος του παιχνιδιού ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών της ομάδας, για την επίτευξη ενός καλύτερου, πιο παραγωγικού εταιρικού περιβάλλοντος, ιδιαίτερα εν μέσω της δύσκολης περιόδου της πανδημίας και της καραντίνας.

Η Upfield Hellas και η ομάδα της, οι «Walkaholics», κατέλαβαν την τρίτη θέση παγκοσμίως, αφού έκαναν συνολικά 3,15 εκατομμύρια βήματα. Για τη δωρεά τους, επέλεξαν τη φιλανθρωπική οργάνωση «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Τα μέλη της ομάδας «Walkaholics» Πέγκυ Κόλλια, Απόστολος Νεστορίδης, Γιάννης Καπράνος, Θωμάς Ζαχαρός, Δημήτρης Κίτσιος και Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου θεώρησαν τη συγκεκριμένη δραστηριότητα μια ευκαιρία που συνδυάζει όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τους παρακινήσουν και να τους δυναμώσουν σαν ομάδα μέσα στην πανδημία.

Σύμφωνα με τους ίδιους: «ήταν μια ευκαιρία να προσφέρουμε, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη φυσική μας κατάσταση, δίνοντάς μας μία εξαιρετική αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα, αλλά και να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας με έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο μέσα από αυτήν την εμπειρία».