Συνεργασία KAFEA TERRA & Odyssea

Η KAFEA TERRA, θα συνεργαστεί με τον Ελληνικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Odyssea» στο πλαίσιο προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης Barista.

Το δωρεάν πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Barista, θα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της KAFEA TERRA στην Παιανία, σ’ ένα πρωτοποριακό κέντρο εκπαίδευσης το οποίο αναπτύσσει και προωθεί την φιλοσοφία και κουλτούρα του καφέ υψηλής ποιότητας μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια, με εισηγητές τους Authorized SCA Trainers της εταιρίας. Το πρόγραμμα κατάρτισης θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου και οι εγγραφές συνεχίζονται. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνεργοι ή οικονομικά ασθενείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν ως επαγγελματίες Baristi. Η γνώση που θα αποκτήσουν είναι τόσο πρακτική όσο και θεωρητική, καθώς θα τους διδαχθεί η τεχνογνωσία ώστε να ασκήσουν αποτελεσματικά το επάγγελμα τους αλλά θα αποκτήσουν και hands-on εμπειρία δουλεύοντας σε έναν άρτια εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο.