Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «Κύκλος Ενδυνάμωσης» του Women on Top

Η καθημερινότητα είναι πλέον πιο εύκολη στη διαχείριση για τις 40 γυναίκες που είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα σεμινάρια προσωπικής ενδυνάμωσης του WoT!

Με μεγάλη επιτυχία και ενεργή συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν τα διαδικτυακά σεμινάρια του «Κύκλου Ενδυνάμωσης» του Women On Top, με την ευγενική υποστήριξη της Henkel και των My market! Ο τομέας Απορρυπαντικών & Καθαριστικών της Henkel Hellas, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας και του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «για καλό»,  ενίσχυσε τη σύμπραξή της με τα My market και το WoT, για την προσωπική ενδυνάμωση και προσαρμογή των γυναικών στο αβέβαιο και κρίσιμο περιβάλλον του σήμερα.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ψυχική ενίσχυση, η ανθεκτικότητα  και η προσαρμοστικότητα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των γυναικών. Μέσα από μια σειρά 4ων διαδικτυακών βιωματικών συναντήσεων, 40 γυναίκες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις απαραίτητες προσωπικές δεξιότητες για τη Διαχείριση της Αλλαγής.

Οι 4 αυτόνομες επιμορφωτικές συναντήσεις του «Κύκλου Ενδυνάμωσης» πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά από τις 5 έως και τις 26 Οκτωβρίου και οι θεματικές κάλυπταν τους εξής πυλώνες δεξιοτήτων:

Αυτοφροντίδα – Όραμα – Προσαρμοστικότητα – Ανθεκτικότητα

Αν θέλετε να μάθετε κι εσείς για τις εντυπώσεις των γυναικών που συμμετείχαν στις online βιωματικές συναντήσεις, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο (link).