“Χέρι Βοηθείας” από την Alpha Bank

    Εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2012, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα “Χέρι Βοηθείας” τo οποίο αποτελεί μία νέα ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Alpha Bank, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας της και της κοινωνικής της προσφοράς. Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2012, κάλυψε γεωγραφικά περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης και Αττικής και περιχώρων.

    Στόχος του προγράμματος ήταν η υποστήριξη αφενός ευπαθών ομάδων (άποροι, πολύτεκνοι, ηλικιωμένοι) και αφετέρου η στήριξη ελληνικών επιχειρήσεων, από τις οποίες η Τράπεζα προμηθεύτηκε τρόφιμα. Συγκεκριμένα, η αγορά των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τις εταιρίες : ΜΕΛΙΣΣΑ (ζυμαρικά), AGRINO (ρύζι) , 3Α (όσπρια), ΦΛΟΚΟΣ (κονσέρβες), ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ (αλεύρι), ΦΑΚΛΑΡΗΣ (λάδι) και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (μπισκότα). Τη συσκευασία, τοποθέτηση και διανομή των προϊόντων, ανέλαβε η εταιρία Corporate Promotions.

    Συνολικά, 4.000 καρότσια γεμάτα με ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, αλεύρι, λάδι και μπισκότα παρεδόθησαν σε ενορίες στον Εύοσμο και την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στα Μέγαρα, στην Ελευσίνα, στον Ασπρόπυργο, στη Σαλαμίνα και σε 44 ενορίες της Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, στην Αττική.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ