Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» στην εκπομπή «Προσφέρω» του Πρώτου Προγράμματος

Η εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος, «Προσφέρω», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 15:00 και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, δίνει βήμα σε εθελοντικές πρωτοβουλίες και φορείς που με τη δράση τους προσφέρουν στην κοινωνία αλλά και στη χώρα συνολικά. Η θεματολογία της εκπομπής καλύπτει όλους τους τομείς δράσης κοινωνικής προσφοράς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον.

Επιδίωξη της εκπομπής είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό για θέματα κοινωνικής προσφοράς και να το φέρνει σε επαφή με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του εθελοντισμού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, στις 15:00. Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» στην εκπομπή «Προσφέρω»

Η ιδρύτρια πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», Αναστασία Πασσακοπούλου, είναι προσκεκλημένη της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, στις 15:00, από το Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Η Αναστασία Πασσακοπούλου παρουσιάζει τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου  «ΑγκαλιάΖΩ», που ιδρύθηκε το 1976 με έδρα τον Πειραιά, με σκοπό κανένας να μην αισθάνεται μόνος του στη μάχη του κατά του καρκίνου. Ακόμη, μιλάει για τα 44 χρόνια δράσης και προσφοράς του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», που στηρίζει τους ασθενείς και τους οικείους τους αναπτύσσοντας δράσεις ψυχοκοινωνικής και οικονομικής στήριξης των ασθενών και των συγγενών τους, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη μάστιγα του καρκίνου και διεκδικεί ισότιμη πρόσβαση για όλους στον προληπτικό έλεγχο, στα καινοτόμα φάρμακα και στις θεραπείες.

Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα

Info

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, ώρα 15:00

Εκπομπή: «Προσφέρω»

Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» – Αναστασία Πασσακοπούλου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Live Streaming: webradio.ert.gr/proto

webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/

Facebook: www.facebook.com/protoprogramma.ert

www.facebook.com/voiceofgreece.ert