COSMOTE: «Ο κόσμος μας, εσύ»

    Τις 200 οικογένειες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια συνεχίζει να στηρίζει η COSMOTE σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α). Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία των οικογενειών να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες θέρμανσης, η εταιρεία προσφέρει 200 ενεργειακά τζάκια, καθώς και το απαραίτητο καύσιμο για όλο το χειμώνα.

    Παράλληλα, γιορτάζοντας τα πρώτα Χριστούγεννα του Προγράμματος, η COSMOTE κάλεσε το κοινό να προσφέρει περισσότερη χαρά στις οικογένειες, στο κτίριο που στεγάζει το Πρόγραμμα στην περιοχή Μακρυγιάννη. Για δύο μέρες, εθελοντές δημιούργησαν πρωτότυπες κατασκευές και ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα πακέτα για όλες τις οικογένειες με γλυκά, παπλώματα, χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια. Στο έργο των εθελοντών συμμετείχαν ενεργά και αθλητές του Παναθηναϊκού. Οι Κώστας Τσαρτσαρής και Χάρης Γιαννόπουλος από την ομάδα μπάσκετ και οι Στέργιος Μαρίνος και Σπύρος Φουρλάνος από το ποδοσφαιρικό τμήμα, έγιναν μία ομάδα μαζί τους και πρόσφεραν τη βοήθειά τους.

    Με το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια έγινε πραγματικότητα η ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι η δεύτερη επιθυμία που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ», μέσα από την οποία η COSMOTE δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο να γίνεται πραγματικότητα. Μέσω του Προγράμματος, και σε συνεργασία με το Κ.Υ.Α.Δ.Α., παρέχονται τρόφιμα, είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, βιβλία, πρόσβαση στο internet, αλλά και υποστήριξη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του ιδρύματος σε συνολικά 200 οικογένειες για ένα χρόνο. Η επιλογή των οικογενειών έγινε βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), το οποίο είναι ο αρμόδιος φορέας του Δήμου Αθηναίων. Το κόστος αγοράς των υλικών παροχών προς τις οικογένειες, αλλά και της πλήρους ανακατασκευής και εξοπλισμού του κτιρίου που στεγάζει το Πρόγραμμα, καλύφθηκε αποκλειστικά από την COSMOTE.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ