H Ipsen & η WooCaps δωρίζουν σκουφάκια στα παιδιά της Φλόγας.

Η IPSEN ανέλαβε, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της και σε συνεργασία με τη WooCaps, τη δωρεά σκούφων σε παιδιά που χάνουν τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.

Οι άνθρωποι της IPSEN, μάλιστα, δεν αρκέστηκαν στη δωρεά και θέλησαν να συσκευάσουν οι ίδιοι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, τα Mini WooCaps και να κλείσουν σε πολύχρωμα κουτιά τα χαρούμενα σκουφάκια και μαζί τους, πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση σε όλα τα παιδάκια που φιλοξενούνται στο “Σπίτι της Φλόγας”, του ξενώνα του Συλλόγου Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, τα οποία θα είναι και οι παραλήπτες των Mini WooCaps.

Η Ipsen είναι πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1979 στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, των νευροεπιστημών και των σπάνιων νοσημάτων.

H WooCaps είναι cause-related εταιρεία η οποία σχεδιάζει, παράγει & εμπορεύεται άριστης ποιότητας χειρουργικά σκουφάκια και χρησιμοποιεί μέρος των εσόδων των πωλήσεων αυτών για την παραγωγή και δωρεά σκούφων σε παιδάκια που χάνουν τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.