Τo Factory Outlet στηρίζει την πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός Monday’s Game Night against

Το FactoryOutlet, το μεγαλύτερο ελληνικό εκπτωτικό κατάστημα, ανακοινώνει την στήριξή του στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ‘Monday’sGameNightagainstCOVID-19’, επιβραβεύοντας το νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» και προσφέροντας δωροεπιταγές και δώρα αξίας 6.880€.

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 στο ΣΕΦ ο φιλικός αγώνας μπάσκετ απέναντι στην σερβική Mega Basket Soccerbet. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης βράβευσαν την κυρία Ευσταθία Καμπισιούλη, την πρώτη νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε κατά του COVID-19 στην Ελλάδα, και της παρέδωσαν δώρα και δωροεπιταγή από τα Factory Outlet. Δωροεπιταγή αξίας 6,500€ από τα Factory Outlet, παρέδωσαν επίσης οι κ.κ. Σάμιος και Λεπενιώτης στον Διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας των ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός», κ. Δημήτρη Πιστόλα, που παρέλαβε εκ μέρους των 130 νοσηλευτών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους του Ομίλου FF Group και του Factory Outlet, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του Νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» για την σπουδαία συνεισφορά τους απέναντι στην πανδημία. Είναι σημαντικό σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε, να αναγνωρίζουμε τόσο ατομικά όσο και συλλογικά από πλευράς επιχειρηματικού και αθλητικού τομέα, την σημαντική συνεισφορά και το ζωτικής σημασίας έργο που επιτελείται καθημερινά προς όφελος όλων μας. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε τέτοιες τιμητικές διοργανώσεις, όπως αυτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός την οποία επικροτούμε και στηρίζουμε, να χαρίζουν ελπίδα και δύναμη στο έργο σας”.

Ο κ. Νίκος Λεπενιώτης,  Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε: “Η μάχη κατά του Covid-19 συνεχίζεται ακόμη πιο δυνατά το νέο έτος. Ένας πολύ σημαντικός σύμμαχός μας σε αυτόν τον ‘πόλεμο’ είναι το Factory Outlet, χορηγός της ομάδας μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον, μέσα από το πρόγραμμά μας ‘Monday Night Game Against Covid’, θα κάνουμε ακόμη περισσότερες δράσεις και θα προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη”.

O κ. Δημήτρης Πιστόλας, Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας των ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμιλο FOLLI FOLLIE για την επιβράβευση των νοσηλευτών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός». Με αυτή τη συμβολική κίνηση ο όμιλος FOLLI FOLLIE αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους μαχητές της πρώτης γραμμής».