TÜV HELLAS: Πιστοποίησε τη σειρά βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio

Τα νέα, καινοτόμα βιολογικά γάλατα NOYNOY Family Bio της FrieslandCampina Hellas-NOYNOY πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

H εν λόγω πιστοποίηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)  των βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio, που είναι μέλος της Royal FrieslandCampina,  μίας από κορυφαίες γαλακτοβιομηχανίες παγκοσμίως αποτελεί απτή απόδειξη της αξιοπιστίας του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης.

Με δεδομένη τη σημασία της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων και των ενδελεχών ελέγχων που απαιτούνται προκειμένου να χορηγηθούν τα σχετικά πιστοποιητικά η συνεργασία ανάμεσα στην  TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τη FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της σημασίας στη λεπτομέρεια και της τήρησης των πρωτοκόλλων που παρέχει ο φορέας πιστοποίησης.

Σημειώνεται ότι η παράδοση των πιστοποιητικών της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Φορέα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Vice President Agriculture της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Η επιθεώρηση των Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων και των Βιολογικών Προϊόντων ήταν ανέκαθεν στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Φορέα μας και αποκτά ακόμα πιο βαρύνουσα σημασία στην εποχή της πανδημίας. Η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων, οι συνεχείς έλεγχοι και η σημασία στη λεπτομέρεια θεωρούνται για εμάς δεδομένα. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η FrieslandCampina, αναθέτοντάς μας την πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων γάλακτος NOYNOY Family Bio, είναι ψήφος εμπιστοσύνης από έναν από τους μεγαλύτερους γαλακτοπαραγωγούς παγκοσμίως. Από την πλευρά μας, εγγυόμαστε τον απόλυτο έλεγχο των απαιτήσεων της σχετικής Νομοθεσίας απέναντι στους καταναλωτές».

Ο Δρ. Χρήστος Αποστολόπουλος, Διευθυντής Ποιότητας και Ασφάλειας της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, τόνισε πως «Η FrieslandCampina συνεχίζει με συνέπεια τη στρατηγική “Νourishing a Βetter Planet” και την υλοποίηση των προγραμμάτων βιωσιμότητας, υποσχόμενη μια θρεπτικότερη και πιο προσιτή διατροφή για όλους, με προϊόντα, συσκευασίες και πρακτικές που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Επειδή τέτοιες υπεύθυνες και σημαντικές δράσεις απαιτούν την πιστοποίηση από ένα ανεξάρτητο αλλά και αξιόπιστο φορέα, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, την TUV (Nord) Hellas. Το λανσάρισμα του νέου βιολογικού μας γάλακτος NOYNOY Family Bio είναι μόνο η αρχή στην υλοποίηση αυτής της στρατηγικής αλλά και της συνεργασίας μας με την TUV (Nord) Hellas. Είναι μια δυναμική και, παράλληλα, σταθερή πορεία, που επιλέξαμε για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους».