CSolarSteel: Με γνώμονα την καινοτομία

Με αποκλειστικό αντικείμενο την κατασκευή συστημάτων στήριξης Φ/Β πλαισίων στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, η CSolarSteel κάνει μια δυναμική έναρξη στο χώρο της πράσινης ενέργειας, παρέχοντας χαλύβδινες βάσεις σε υπαίθριες εγκαταστάσεις  για φωτοβολταϊκά έργα όλων των μεγεθών.

Ακολουθώντας μια αυστηρώς πελατοκεντρική προσέγγιση, η εταιρία θέτει ως απόλυτη προτεραιότητά της, την υποστήριξη των κατασκευαστών Φ/Β πάρκων διασφαλίζοντας πως οι χρόνοι παράδοσης των πλαισίων είναι οι ταχύτεροι στην αγορά, ενώ ταυτόχρονα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και στην ποιότητα των υλικών, τα οποία συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητας χάλυβα, κατά EN 10025 και EN 10346.

Σε ότι αφορά το κατασκευαστικό κομμάτι, αξίζει να σημειωθεί πως οι βάσεις σχεδιάζονται αποκλειστικά για να καλύψουν τις ανάγκες του εκάστοτε έργου (tailormade), ενώ η παραγωγή πραγματοποιείται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Kamaridis Global Wire S.A., με την οποία η CSolarSteel έχει συνάψει σύμφωνο διάθεσης του παραγόμενου προϊόντος, σε αποκλειστικότητα και προτεραιότητα.

Αντλώντας τεχνογνωσία από την μακροχρόνια διαδρομή της Kamaridis Global Wire S.A, με παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, η βάση της CSolarSteel διακρίνεται για την απλότητα και ταχύτητα της συναρμολόγησης και τη στιβαρότητά της.  Όλα τα στοιχεία της παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, τηρώντας τα παρακάτω συστήματα και τις διεθνείς πιστοποιήσεις:  ISO 9001:2015 || ISO 14001:2015|| OHSAS 18001:2007 – ΕΛΟΤ 1801:2008.

Η κυρία Δέσποινα Νικολαΐδου, Γενική Διευθύντρια της CSolarSteel, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο μας εγχείρημα. Αναμένουμε η αγορά των φωτοβολταϊκών να «εκτοξευτεί» την τριετία 2021-2023. Η στρατηγική συνεργασία με την Kamaridis Global Wire μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε άμεσα στις παραγγελίες των πελατών μας, έχοντας απευθείας πρόσβαση σε πρώτες ύλες και μια υπερσύγχρονη μονάδα διαμόρφωσης χάλυβα. Επιπλέον έχουμε εφαρμόσει καινοτόμες λύσεις στο κομμάτι του logistics και στη συναρμολόγηση των στοιχείων της βάσης. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι από τη στιγμή της παραγγελίας, σε περίπου 10-15 ημέρες οι πελάτες μας μπορούν να έχουν στο χώρο εγκατάστασης όλο το σύστημα της βάσης».

Ο κύριος Γεώργιος Καμαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος  του ομίλου Kamaridis Global Wire δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι που πετύχαμε αυτή τη συνεργασία με τη CSolarSteel, μια εταιρία που δίνει σαφή έμφαση στην ποιότητα και τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών της. Ο όμιλός μας επενδύει άμεσα τα τελευταία χρόνια στην πράσινη ενέργεια και πλέον έμμεσα μέσω της συνεργασίας αυτής. Στόχος του Ομίλου είναι να ενισχύσει σταδιακά το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), που προσφέρουν προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και να εκμεταλλευτεί την πολυετή εμπειρία του στη μεταποίηση χάλυβα για να καλύψει ανάγκες στο χώρο αυτό».