ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζοντας, με αίσθημα Εταιρικής Υπευθυνότητας, τις δράσεις στήριξης της ελληνικής κοινωνίας στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και συμμετέχει στη δράση του MEGA CHANNEL ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ, με στόχο να προσφέρει τρόφιμα πρώτης ανάγκης σε 6.000 άπορες οικογένειες της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος η ΑΒ Βασιλόπουλος θα συμμετάσχει προσφέροντας συνολικά 12.000 τεμάχια ρύζι και όσπρια.

Η ενέργεια, είναι μια ακόμη ευκαιρία να σταθούμε όλοι δίπλα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και βρίσκονται πραγματικά σε ανάγκη. Η συμμετοχή της ΑΒ εντάσσεται στις συντονισμένες δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας και ταυτίζονται απόλυτα με τις αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας για κοινωνική προσφορά. Ανάλογες δράσεις ήταν η πρόσφατη ενέργεια προσφοράς τροφίμων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι 3.000 οικογενειών, η προσφορά σε ΜΚΟ, η συμμετοχή των εργαζομένων της ΑΒ σε δράσεις εθελοντισμού που ωφελούν τις τοπικές κοινωνίες, η 16ετής υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας Τροφίμων, καθώς και η συμμετοχή σε πρωτοβουλίες άλλων φορέων όπως το πρόγραμμα «Όλοι μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συσσιτίων της εκκλησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ