SEVEN CHC: Χορηγία 4.000 συσκευασιών νερού σε Νοσοκομεία και στην Αστυνομία Χανίων

Η Ελλάδα, όπως και όλος ο κόσμος, από τον περασμένο Μάρτιο βίωσε –και βιώνει- μία νέα πραγματικότητα, μία πραγματικότητα την οποία κανείς δεν ανέμενε.

Στη SEVEN CHC όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρατηρείται, το μεγαλείο ψυχής όλων εκείνων που στάθηκαν –και συνεχίζουν- να στέκονται δίπλα σε όλους αψηφώντας τους προσωπικούς κινδύνους. Γιατροί, Νοσηλευτικό Προσωπικό αλλά και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Πλέον ήρθε η ώρα να πει και η εταιρία το δικό της «ευχαριστώ»!

Στο πλαίσιο αυτό η SEVEN CHC προχώρησε στη χορηγία 4000 συσκευασιών AQUA POWER the Vitamin Water και AQUA POWER the Flavoured Water προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το Νοσοκομείο Χανίων Άγιος Γεώργιος και την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Αναφορικά με τη χορηγία ο Δημήτρης Τιμοθεάτος, ιδρυτής και επικεφαλής της SEVEN CHC δήλωσε: «Η εταιρική μας φιλοσοφία επιβάλει να δραστηριοποιούμαστε τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο εταιρικών πρακτικών έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο. Μία εταιρική «επιβολή» η οποία μας δεσμεύει ευχάριστα!

Στο πλαίσιο αυτό δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι και να μην εκφράσουμε ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης σε όλους εκείνους που στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά αλλά και συλλογικά.

Θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση αλλά και δέσμευση να στεκόμαστε αρωγοί στους γιατρούς, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας, αλλά και σε όλους εκείνους που με αυταπάρνηση προσφέρουν εαυτούς στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.

Η χορηγία μας προς τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα Ηρακλείου και Χανίων καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έχει έναν απλό και μόνο στόχο, να απευθύνουμε ένα ειλικρινές Ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη τους!

Δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν αλλά και να επεκτείνουμε τη συγκεκριμένη εταιρική μας δράση και σε άλλους αντίστοιχους φορείς σε όλη τη χώρα!».