Η Legrand στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού»!

Η Legrand, ο παγκόσμιος ειδικός στις ηλεκτρικές και ψηφιακές κτιριακές υποδομές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλύπτοντας τις ανάγκες του σε ηλεκτρολογικό υλικό.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Legrand, αφουγκράζεται τις ανάγκες του οργανισμού και στέκεται στο πλευρό των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων με μία κίνηση ανιδιοτελούς αγάπης προς τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Σε μία τόσο έντονη και ιδιαίτερη περίοδο που βιώνουμε όλοι, η Legrand, αναλαμβάνει εμπράκτως να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους, προσφέροντας ηλεκτρολογικό υλικό σε ετήσια βάση, όπως διακοπτικό υλικό, πίνακες και υλικά προστασίας και διανομής, συστήματα θυροτηλεόρασης, φωτιστικά ασφαλείας, κανάλια DLP, υλικά UPS και προϊόντα για εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης.

Η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας της Legrand, κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα με κάθε ευκαιρία, έχοντας ως στόχος της να συμβάλλει στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων βάζοντας το δικό της λιθαράκι για ένα καλύτερο μέλλον για όλους!