«Προϊόν της Χρονιάς»: Η καινοτομία στο βάθρο

    Στις 25/2 η ανακοίνωση των βραβείων

    Τα πιο καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εγχώριας αγοράς πρόκειται να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν σε λίγες ημέρες, στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς».

    Σε λίγες ημέρες, η τρίτη διοργάνωση της νέας εποχής του θεσμού στην Ελλάδα κορυφώνεται με μια διαφορετική, λόγω των συνθηκών, Τελετή Απονομής. Συγκεκριμένα, η Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου μετατρέπεται σε «Ημέρα-Προϊόν της Χρονιάς 2021», η οποία θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην καινοτομία.

    Ξεκινώντας από τις 10:00 πρωί και ανά σταθερό χρονικό διάστημα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που κατόρθωσαν να διακριθούν και θα μπορούν vα φέρουν το λογότυπο «Προϊόν της Χρονιάς 2021», θα ανακοινώνονται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του θεσμού και συγκεκριμένα στη σελίδα του Facebook (Προϊόν της Χρονιάς Ελλάδα), μέσα από σχετικά video.

    Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

    Στην Ελλάδα διοργανώνεται από την Direction Business Network.