Η IWG στέκεται αρωγός στην γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η IWG, o κορυφαίος όμιλος των ευέλικτων χώρων εργασίας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη στον τομέα των συνεργατικών χώρων, αφού πρόσφατα αγόρασε μέρος των μετοχών της αμερικανικής start-up επιχείρησης “The Wing”, που απευθύνεται αποκλειστικά στη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας, η IWG, που κατέχει επίσης τις εταιρείες “Regus” και “Spaces”, επένδυσε στη “The Wing” αποκτώντας πλειοψηφική συμμετοχή προκειμένου να διευκολύνει την γρήγορη ανάπτυξη της νεοφυούς επιχείρησης. Η start-up, που ιδρύθηκε το 2016 και σύντομα συγκέντρωσε χρηματοδότηση άνω των 100 εκατ. δολαρίων από εταιρείες όπως η Airbnb, η Sequoia Capital και η WeWork, διαθέτει 11 σημεία στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και το Λονδίνο.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης, CEO της IWG, έκανε την ακόλουθη δήλωση αναφορικά με τη σύμπραξη: «Η νέα αυτή συνεργασία της IWG με την εταιρεία “The Wing” υπογραμμίζει το όραμα και τις αξίες του Ομίλου μας σε ό,τι αφορά τη βελτιστοποίηση και την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών  ευέλικτων εργασιακών χώρων.

Έτσι προσθέτουμε στις επιλογές των πελατών μας ένα νέο format που έχει σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη  της γυναικείας  επιχειρηματικότητας καθώς και να ωθήσει το networking μεταξύ των μελών των συγκεκριμένων  επιχειρηματικών κέντρων.»

Η επιλογή των συνεργατικών χώρων προσφέρει στις εταιρείες και τους εργαζόμενους πλεονεκτήματα σε σχέση με τη χρήση των παραδοσιακών μόνιμων γραφείων, καθώς δίνουν τη δυνατότητα της ευελιξίας και της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες.

«Τα τελευταία 30 χρόνια, είμαστε στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των αναγκών των ανθρώπων στον νέο, διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την “The Wing” και να της προσφέρουμε έναν ψηφιακό αλλά και φυσικό χώρο, ώστε και οι δύο εταιρείες να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους σκοπούς τους», δήλωσε ο ιδρυτής της IWG, Mark Dixon.