Manifest Services SA: Έλαβε την διάκριση Silver Award από το EcoVadis

Για μία ακόμα χρονιά κατακτήσαμε το Silver Award από το EcoVadis, για την απόδοσή μας στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) για το 2020, η οποία κατατάσσει την Εταιρεία μας στους κορυφαίους 25% προμηθευτές που αξιολογούνται συνολικά από το EcoVadis.

Το EcoVadis είναι ο πιο αξιόπιστος πάροχος στον κόσμο των αξιολογήσεων βιωσιμότητας των επιχειρήσεων και των εργαλείων βελτίωσης της απόδοσης για παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Ο στόχος της μεθοδολογίας αξιολόγησης EcoVadis είναι η αξιολόγηση των πολιτικών, των ενεργειών και των αναφορών των εταιρειών σχετικά με βασικά ζητήματα βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η αξιολόγηση εξετάζει μια σειρά θεμάτων ΕΚΕ, τα οποία ομαδοποιούνται στα εξής τέσσερα θέματα: Περιβάλλον, Εργασία και Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ηθική και Βιώσιμες Προμήθειες.

Μέχρι σήμερα, το EcoVadis έχει αξιολογήσει περισσότερους από 75.000 εμπορικούς εταίρους παγκοσμίως, μετριάζοντας τον κίνδυνο για ορισμένους από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του κόσμου, επηρεάζοντας θετικά τα περιβάλλοντα, ενισχύοντας τη διαφάνεια και οδηγώντας την καινοτομία.

Στηρίζουμε τις αθλητικές δραστηριότητες των μαθητών

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα σχολεία είναι η συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων, όταν αυτό φυσικά επιτρέπεται από τα μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Γι’ αυτό, τη χρονιά που μας πέρασε, βρεθήκαμε δίπλα στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου και με την καμπάνια “Kids Need Sports” διασφαλίσαμε την ομαλή διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων διενεργώντας πρόγραμμα ειδικής Απολύμανσης-Μικροβιοκτονίας, για τη δημιουργία ενός πλήρως αποστειρωμένου χώρου.

Αν και οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί στα σχολεία, δεσμευτήκαμε για τη συνέχιση της δράσης εταιρικής υπευθυνότητας και φροντίζουμε ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στο σχολείο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Μέχρι τότε, τα παιδιά μάς διδάσκουν την έννοια του αθλητισμού και της ομαδικότητας μέσα από το βίντεο της καμπάνιας.

Στο πλευρό της τρίτης ηλικίας

Τη χρονιά που πέρασε, συμβάλαμε δυναμικά στη θωράκιση της υγείας της τρίτης ηλικίας, καθώς αναλάβαμε την ενδελεχή απολύμανση του Γηροκομείου Αθηνών, την Πέμπτη 30η Απριλίου 2020. Σκοπός αυτής της κοινωνικής προσφοράς ήταν η διασφάλιση της υγείας των 150 περίπου ηλικιωμένων που φιλοξενούνταν στο Γηροκομείο Αθηνών, με την εφαρμογή ολοκληρωμένης απολύμανσης – μικροβιοκτονίας κατά του ιού Covid-19.

Οι έμπειροι υγιεινολόγοι της Manifest, πραγματοποίησαν ενδελεχή απολύμανση – μικροβιοκτονία με τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού ψυχρής ομίχλης, σε όλους τους χώρους του Γηροκομείου Αθηνών, όπως στις κλίνες και στους χώρους υγιεινής, καθώς και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της εγκατάστασης.

Δίπλα στο «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Με γνώμονα την προσφορά μας προς το κοινωνικό σύνολο και θέλοντας να υποστηρίξουμε την πραγματοποίηση ονείρων των μικρών παιδιών που ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Make-A-Wish» κάνει πραγματικότητα, με χαρά προσφέραμε δυο εφαρμογές απολύμανσης – μικροβιοκτονίας κατά του ιού Covid-19, τη χρονιά που πέρασε.

Η CEO & Γενική Διευθύντρια του «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μας έκανε χαρούμενους και μας γέμισε συγκίνηση με την ευχαριστήρια επιστολή της. Δείτε την επιστολή της CEO & Γενικής Διευθύντριας του «Make-A-Wish», εδώ.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί ευχές παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε περισσότερα από 2.500 μικρούς ήρωες.