Μεγάλη δωρεά της ΑutoHellas στον “Ευαγγελισμό” εις μνήμην του Θεόδωρου Βασιλάκη

Το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός αποδέχθηκε δωρεά της κυρίας Εμμανουέλας Βασιλάκη, συζύγου του αείμνηστου Θεόδωρου Βασιλάκη, ποσού ύψους 1 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και 500.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ από την AutoHellas, νόμιμη εκπρόσωπος της οποίας είναι η κ. Eμμανουέλα Βασιλάκη, εις μνήμην του συζύγου της, που ήταν ιδρυτής, μεταξύ άλλων επιχειρήσεων, της Aegean και της Autohellas.

Η δωρεά θα χρησιμοποιηθεί:

α) για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων των κοιτώνων των ιατρών του Νοσοκομείου.

β) για την συντήρηση των κειμηλίων του Νοσοκομείου, καθώς και την δημιουργία Εκθεσιακού Χώρου/μουσείου για την έκθεση τους.

γ) για την αμοιβή της μελέτης για την Αντικατάσταση και Ανακαίνιση των Ηλεκτρικών Υποσταθμών του « Παλαιού Κτιρίου και των Κτιρίων ΑΧΕΠΑ και ΠΑΤΕΡΑ.

Στο πλαίσιο της απόφασης δεσμεύθηκε εκ των παραπάνω δωρεών:

-Δαπάνη ύψους 1.113.392 ευρώ σύμφωνα με την Προμελέτη – Προϋπολογισμό, για τη Μελέτη και Έργο για την Ανακαίνιση – Ανακατασκευή Κοιτώνων Ιατρών, στην 4η Στάθμη της ΠΤ. Συγγρού του Νοσοκομείου.

-Δαπάνη ύψους 70.000 ευρώ για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρολογικών Μελετών για τη Μελέτη Αποκατάστασης και Ανακαίνισης υφιστάμενων υποσταθμών παλαιού κτιρίου και κτιρίων ΑΧΕΠΑ και ΠΑΤΕΡΑ.