Η UNISON φροντίζει για την καθαριότητα της νέας παιδικής χαράς του Ζαππείου

H UNISON, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, φροντίζει να διασφαλίσει ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στη νέα παιδική χαρά του Ζαππείου.

Η UNISON, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη της κοινωνίας για υποστήριξη δημιουργικών αλλά και καθαρών χώρων αναψυχής για παιδιά και γονείς, στηρίζει αυτή την προσπάθεια, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και τον περιορισμό της διάδοσης του Covid-19. Σε αυτό το πλαίσιο, αναλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες για την καθαριότητα της παιδικής χαράς που άνοιξε πρόσφατα και πάλι τις πόρτες της με σκοπό να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια ξέγνοιαστες στιγμές.

«Η εταιρεία μας, συνεπής στη δέσμευσή της προς την κοινωνία, συνεισφέρει με αυτή την κίνηση στην προστασία της υγείας των μικρών Αθηναίων ώστε να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με ασφάλεια. Παράλληλα, συμβάλει στην προστασία από την πανδημία, με τον τακτικό καθαρισμό όλων των δραστηριοτήτων της παιδικής χαράς από την έμπειρη ομάδα μας», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της UNISON.

Από την πλευρά της η κα Χρυσάνθη Βαγενά, Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτισμού και Κοινωφελούς Έργου «Αιγέας», η οποία συντέλεσε στην ανακαίνιση του χώρου, δήλωσε σχετικά: «Στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε και η οποία μας έκανε να αντιληφθούμε την ανάγκη για ποιοτικούς δημόσιους χώρους άθλησης και παιχνιδιού, είναι πολύ σημαντική η προσφορά ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω θερμά τη UNISON για την ευγενική της συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια, καθώς με τις υπηρεσίες της στον τομέα του καθαρισμού διατηρεί καθαρό και ασφαλή τον περιβάλλοντα χώρο του αξιόλογου αυτού έργου».