Εύρηκα Ελλάς: Άμεση στήριξη στους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία

Στο πλευρό των πληγέντων από τον ισχυρό σεισμό της Θεσσαλίας έσπευσε η ελληνική εταιρεία Εύρηκα Ελλάς, με δωρεά προϊόντων που ξεπέρασε τις 10.000€ σε αξία.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν στην περιφέρεια Θεσσαλίας, που έχει την ευθύνη διαχείρισης των προσφορών, και περιλάμβαναν πάνω από 3.500 τεμάχια απορρυπαντικών και απολυμαντικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εύρηκα Ελλάς αναλαμβάνει άμεση δράση στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με μόνιμες ή έκτακτες ανάγκες. Πιστή στη διαχρονική αυτή δέσμευση, το 2020 για παράδειγμα, η Εταιρεία διέθεσε συνολικά πάνω από 100.000€, προσφέροντας χρήματα και προϊόντα σε διάφορους φορείς, κυρίως για την ανακούφιση των αυξημένων αναγκών που δημιούργησαν η πανδημία και οι έντονες φυσικές καταστροφές σε όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση του πρόσφατου σεισμού, που προκάλεσε σημαντικές καταστροφές στην περιοχή, στόχος της Εύρηκα Ελλάς ήταν η κάλυψη των άμεσων αναγκών 600 περίπου οικογενειών, τα μέλη των οποίων βρέθηκαν στη δίνη ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών. Οι εκπρόσωποι της Εταιρείας που βρέθηκαν στην περιοχή, ευχήθηκαν στις αρχές και τους κατοίκους ταχεία ανάκαμψη από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.