OsteoStrong Greece: Φιλοξενεί τον Chef Αστέριο Κουστούδη ένα live cooking web event στηρίζοντας τη «Μέριμνα»

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή Πασχαλινή συνεργασία της με τον Αστέριο Κουστούδη, Executive Chef των Ξενοδοχείων ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE, η OsteoStrong Greece έχει τη χαρά να τον φιλοξενεί και φέτος για να παρουσιάσει στο κοινό τις εξαιρετικές Πασχαλινές του συνταγές σε ένα live cooking web event, αφιερωμένο στην υποστήριξη της «Μέριμνας».

Και αυτό το Πάσχα, η OsteoStrong Greece προσκαλεί όλο τον κόσμο να εμπνευστεί και να μαγειρέψει απολαυστικά πιάτα με βραβευμένη υπογραφή, προκειμένου να τα προσφέρει σε αγαπημένους ανθρώπους, στηρίζοντας παράλληλα συνανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, μέρες γιορτής σαν τις Πασχαλινές.

Έτσι φέτος, προσφέρει ακόμη περισσότερη αγάπη ως «μυστικό συστατικό» στη μαγειρική, συμβάλλοντας στο πολύχρωμο γενέθλιο παζλ ευχών και δράσεων για τα 26 χρόνια προσφοράς της «Μέριμνας». Σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο σεφ Αστέριο Κουστούδη εύχεται στη «Μέριμνα» με «δώρο» ένα εξαιρετικό webinar μαγειρικής με συνταγές για το βράδυ της Ανάστασης ή την ημέρα του Πάσχα. Προσκαλεί, παράλληλα, τον κόσμο να γίνει και αυτός, εφόσον το επιθυμεί, κομμάτι του γενέθλιου παζλ παρακολουθώντας το webinar με μία ελάχιστη ΔΩΡΕΑ 5 ευρώ υπέρ των σκοπών της.

Την πρόσκληση για το «Γενέθλιο Πασχαλινό Μενού» θα επικοινωνήσουν οι εξαιρετικές Roomies Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού!

Ψηφίστε ΕΔΩ τη συνταγή που θέλετε να φτιάξει ο Αστέριος Κουστούδης ανάμεσα σε μαγειρίτσα μανιταριών και αρνάκι στη γάστρα!

Η OsteoStrong Greece δεν παύει στιγμή να πιστεύει στην ανάγκη για μια καλή ποιότητα ζωής, να την αναζητεί παντού και να την προσφέρει απλόχερα με αισιοδοξία!