Fiat Group: Δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

    Ο όμιλος Fiat κάνει πράξη την αξία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζοντας και ενισχύοντας συστηματικά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προσφέρουν αξιέπαινο έργο.

    Με πρότυπο τις βέλτιστες πρωτοβουλίες του ομίλου και με κίνητρο την αφιλοκερδή προσφορά η Fiat Group Automobiles Hellas, φέτος τις γιορτές, ενίσχυσε το εθελοντικό έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Γιατροί του Κόσμου», βοηθώντας, μέσω της δωρεάς της, στην προμήθεια απαραίτητου φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας που στηρίζει ο οργανισμός.

    Παράλληλα και με «οδηγό» την κοινωνική της συνείδηση, η εταιρία ανέλαβε πλήρως το service και την επισκευή ενός αυτοκινήτου Fiat Doblo Cargo που ανήκει στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και εξυπηρετεί τις ανάγκες του ιδρύματος αστέγων.

    Τέλος, επιθυμώντας να κάνουν λίγο πιο χαρούμενα αυτά τα Χριστούγεννα, οι εργαζόμενοι της Fiat Group Automobiles Hellas συγκέντρωσαν και πρόσφεραν τρόφιμα και λοιπά απαραίτητα είδη προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», βοηθώντας έμπρακτα και χαρίζοντας το δικό τους χαμόγελο στις οικογένειες και στα παιδιά που αναζητούν την υποστήριξή μας.

    Η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο αποτελεί βασική αξία του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Fiat Group Automobiles Hellas, καθώς η εταιρία επιθυμεί να ανταποδίδει στο κοινωνικό σύνολο την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα οχήματά της οι Έλληνες οδηγοί, όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ