Henkel Hellas: Συνέχεια στις δράσεις ΕΚΕ

    Η Henkel Hellas, θέλοντας και φέτος τα Χριστούγεννα να ενισχύσει ουσιαστικά συνανθρώπους μας που πραγματικά τη χρειάζονται, οργάνωσε με τη βοήθεια των εργαζομένων της μία πολύ σημαντική δωρεά στον «Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών», τη νέα κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων που στηρίζει και καλύπτει βασικές ανάγκες 3.500 οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

    Με πρωτοβουλία και προτροπή της εταιρείας, οι εργαζόμενοι της Henkel Hellas συγκέντρωσαν για τον «Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών» μεγάλο αριθμό από ρούχα, παιχνίδια και ξηρά τροφή, ενώ η εταιρεία ενίσχυσε περαιτέρω την όλη αυτή προσπάθεια των εργαζομένων της προσφέροντας μια πληθώρα προϊόντων από το ευρύ προϊοντικό της portfolio.

    Ο «Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών» ξεκίνησε να λειτουργεί σε πιλοτική μορφή, στο παλιό Φρουραρχείο έχοντας ως αποδέκτες ήδη 3.000 άτομα. Αποτελεί μια νέα δομή Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Αθηναίων, με αποστολή τον συντονισμό όλων των φορέων για τη διανομή αγαθών στους δημότες, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευθούν όσα είναι απαραίτητα για τη διαβίωσή τους.

    Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής αειφορίας της Henkel παγκοσμίως, η Henkel Hellas έχει αναπτύξει και συνεχίζει να υλοποιεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δράσεων για την Ελλάδα που καλύπτει όλους τους βασικούς τομείς της στρατηγικής της, ενώ με την παρουσία και τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί, επικεντρώνεται στην υγεία, την ασφάλεια και την κοινωνική πρόοδο. Δέσμευση της εταιρείας είναι το πρόγραμμα αυτό να συνεχιστεί δυναμικά και κάθε χρόνο να εμπλουτίζεται με περισσότερες εταιρικές και εθελοντικές δράσεις.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Henkel στους τομείς της βιωσιμότητας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.henkel.com/sustainability.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ