H Creta Farms κοντά στις οικογένειες του Ρεθύμνου που έχουν ανάγκη

Στο πλευρό των οικογενειών του Ρεθύμνου που έχουν ανάγκη βρέθηκε αυτές τις μέρες η Creta Farms, θέλοντας ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες τροφίμων να στηρίξει τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες του νομού όπου βρίσκεται η κύρια παραγωγική της μονάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Βιντζηλαίο, στρατηγικό επενδυτή της Creta Farms: «Στην Creta Farms, είμαστε βαθιά συνδεδεμένοι με την παράδοση και τις ρίζες της ελληνικής οικογένειας. Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε, είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στη στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων και ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας, ώστε να παρέχουμε σε κάθε οικογένεια τα απαραίτητα για το διαφορετικό αυτό πασχαλινό τραπέζι. Σε συνέχεια της ενημέρωσής μας από τον Δήμο Ρεθύμνης σχετικά με τις ανάγκες που έχουν προκύψει, προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη δωρεά, για να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη».

Η εταιρεία δώρισε 620 επιταγές, αξίας 50 ευρώ έκαστη, προκειμένου να διατεθούν σε ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα, οι επιταγές διατίθενται για την προμήθεια προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης από Super Market της περιοχής. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, ώστε να στρώσουν με επάρκεια και αξιοπρέπεια και αυτή τη χρονιά το πασχαλινό τραπέζι.

Εκπρόσωπος της εταιρείας παρέδωσε ήδη τις επιταγές στον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «O Δήμος Ρεθύμνης ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία Creta Farms και τον ιδιοκτήτη της κ. Δημήτρη Βιντζηλαίο, ο οποίος σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχε μαζί μας, προχώρησε σε μια πολύ σημαντική δωρεά για τους συμπολίτες μας. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποδεικνύουν την ύπαρξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα τιμούν τον επιχειρηματία που το αποφάσισε. Ευχόμαστε η Creta Farms να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της και μακάρι η χειρονομία αυτή να βρει και άλλους μιμητές».