Εμπορικό Κέντρο AVENUE: Εστίαση στην ΕΚΕ

Το 2012 η Διοίκηση της εταιρίας επένδυσε σημαντικά στην ΕΚΕ, παρέχοντας προβολή και οικονομική υποστήριξη σε δεκάδες ΜΚΟ, αλλά και με τη φιλοξενία δράσεων όπως το χριστουγεννιάτικο bazaar της Δέσποινας Βανδή και του Ραδιομαραθωνίου της Marfin Egnatia Bank, προσελκύοντας πλήθος κόσμου.

Συμμετείχε επίσης σε ανάλογες δράσεις, που περιλάμβαναν και δωρεάν επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά, όπως η μεγάλη εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών για τα παιδιά άπορων οικογενειών με πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ προσέλευσης.

Επίσης κατά την εορταστική περίοδο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, δόθηκε η ευκαιρία σε φορείς που στηρίζουν τα άτομα αυτά, να παρουσιάσουν τη δράση τους και τα έργα τους σε bazaar που διοργανώθηκε ειδικά . Τέλος δόθηκε η ευκαιρία σε ΜΚΟ της περιοχής Αμαρουσίου,  που στηρίζουν ευπαθείς ομάδες όπως ΑΜΕΑ και άτομα με Alzheimer να προβάλουν το έργο τους προσδοκώντας καλύτερες μέρες.

Και να μην παραλείψουμε τις ειδικές επισκέψεις στο AVENUE, από παιδιά ΜΚΟ που διασκέδασαν , έπαιξαν και έφυγαν με δώρα από τα καταστήματα του AVENUE .

Δεν έλειψε φυσικά για την περίοδο των γιορτών, η διοργάνωση ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων με παρουσία γνωστών και δημοφιλών μασκότ, όπως οι Τομ & Τζέρι, ακολουθώντας το δικό του μοντέλο για το πιστό κοινό του από οικογένειες  με μικρά παιδάκια.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Διοίκηση της εταιρίας: «Για το 2013 η εστίασή μας θα παραμείνει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και στην προσφορά στο συνάνθρωπο, οπότε απευθύνουμε κάλεσμα συνεργασίας σε ΜΚΟ, φορείς και ΜΜΕ που συμμερίζονται το όραμά μας. Η στρατηγική αυτή αποτυπώνει την πεποίθησή μας ότι σε εποχές κρίσης πρέπει να επενδύουμε στα αληθινά χαμόγελα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ