Deree-Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καλλίστη: Υποτροφία για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν στο τμήμα Μουσικών Σπουδών

Μια καινούργια πλήρης υποτροφία θα δοθεί τον Σεπτέμβρη του 2021 σε έναν νεοεισερχόμενο/η φοιτητή/φοιτήτρια που επιθυμεί να φοιτήσει στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Deree.

 Το Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος ξεκινάει μια νέα συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καλλίστη. Από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και για τα επόμενα 3 χρόνια, ένας φοιτητής/φοιτήτρια θα έχει την ευκαιρία να σπουδάσει Μουσική /Μουσική ερμηνεία. Καθώς οι επιλογές σταδιοδρομίας στη μουσική σήμερα περιλαμβάνουν μια ποικιλία επαγγελματικών τομέων που αναπτύσσονται συνεχώς, το σταθερό και ποικίλο ακαδημαϊκό υπόβαθρο που προσφέρει το Deree θα αποτελέσουν ενα ξεχωριστό πλεονέκτημα σε όσους ακολουθήσουν το πρόγραμμα αυτό.

Η υποτροφία αυτή θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν αξιόλογο νέο άνθρωπο, που επί του παρόντος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, να αποκτήσει χρήσιμες δεξιότητες, απαραίτητες για να αξιοποιήσει προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες θα ήταν απρόσιτες γι’ αυτόν διαφορετικά. Το 2021, μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από την πανδημία και ο κόσμος υποφέρει από τις επιπτώσεις της, η δημιουργία ευκαιριών για νέους ανθρώπους είναι πιο σημαντική από ποτέ.