Aurora: Διοργανώνει ένα Virtual Run για καλό σκοπό

Η Aurora, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που πάσχουν από αιματολογικά νοσήματα, πραγματοποιεί ένα Virtual Run με αγαπημένα αθλήματα και συναρπαστικές αθλητικές εμπειρίες.

Το Aurora Virtual Run ξεκινάει στις 14 Μαΐου και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες. Ο κόσμος μπορεί να συμμετέχει, μπαίνοντας στην ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή που φιλοξενεί την ενέργεια. Οι συμμετέχοντες μπορούν εκεί να βλέπουν το σκορ και την κατάταξή τους, να επιλέξουν ανάμεσα σε αγαπημένα αγωνίσματα όπως περπάτημα (2 χλμ.), τρέξιμο (5χλμ./10χλμ./21χλμ.), ποδήλατο (50χλμ.) αλλά και να δοκιμάσουν τα όριά τους σε μοναδικές αθλητικές εμπειρίες, όπως το 100χλμ «Challenge your friend» και το Olympus Challenge (44χλμ και 3.170 μ. υψόμετρο, δηλαδή 17.611 σκαλοπάτια), που πραγματοποιείται για πρώτη φορά.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω κινητού εδώ και να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα που γίνεται σε εικονικό περιβάλλον αλλά έχει έναν πραγματικά αληθινό σκοπό: να στηρίξει κατά τη διάρκεια της θεραπείας ασθενείς και οικογένειες, προσφέροντάς τους στέγη και υποστήριξη σε κάθε τους βήμα.