Hansaplast: Συνέχισε να απολαμβάνεις τη φύση – Σε καλύπτουμε!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, το ανανεωμένο Hansaplast έρχεται να μας υπενθυμίσει να προσέχουμε εξίσου, τον εαυτό μας και τη φύση! Τα επιθέματα Hansaplast εμφανίζονται με νέα εικόνα και με ακόμα ισχυρότερη δέσμευση για βιωσιμότητα, εκφράζοντας τις αξίες της εταιρείας Beiersdorf.

Συγκεκριμένα, η μάρκα  Hansaplast με τις νέες συσκευασίες της μειώνει κατά 106 τόνους το χαρτί ετησίως, ενώ το υλικό τους είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Ο στόχος για το 2025 είναι όλες οι συσκευασίες να είναι κατά 100% επαναχρησιμοποιούμενες και ανακυκλώσιμες, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στην παγκόσμια προσπάθεια, ώστε να μηδενιστεί το αποτύπωμα στον πλανήτη.

Τα επιθέματα Hansaplast μας υποστηρίζουν & μας προστατεύουν σε κάθε μας ενασχόληση, ώστε να απολαμβάνουμε τη φύση και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτή, προσφέροντας ασφάλεια και προστασία από τις μολύνσεις σε κάθε μας κίνηση.

Με την ασπίδα προστασίας που εγγυάται 99% προστασία από τα βακτήρια και τις μολύνσεις, το παιχνίδι στο γρασίδι με την παρέα, το τρέξιμο στο πάρκο και οι πρώτες βόλτες με το ποδήλατο, προσφέρουν χαλάρωση και ανεμελιά, χωρίς άγχος για τα μικροατυχήματα που μπορεί να συμβούν.

Με μότο το «Συνέχισε να απολαμβάνεις τη φύση. Σε καλύπτουμε!» στόχο έχει να μας παρακινήσει να περάσουμε χρόνο στη φύση, αλλά και να προστατεύσουμε το περιβάλλον, μεριμνώντας τόσο ατομικά όσο και συλλογικά για το μέλλον του πλανήτη.