Εζα Alcohol Free: Υποστηρίζει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου

Η εζα Alcohol Free, στηρίζει έμπρακτα εκείνους που αγωνίζονται για τα όνειρά τους και σε συνεργασία με την UPGR8 προχωρά στη χορηγία της αποστολής της πρωταθλήτριας στο άλμα επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, ολοκληρώνοντας την αθλητική της διαδρομή, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της και στόχο έχει να φέρει το όνομα της χώρας μας στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης.

Η εταιρεία EZA, ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία υποστηρίζει με την εζα Alcohol Free, την Νικόλ Κυριακοπούλου και ενισχύει τη συμμετοχή της διακεκριμένης πρωταθλήτριας , που μετρά από 16 ετών νίκες και τρόπαια σε τοπικά, Ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αποδεικνύοντας την πίστη της στους ανθρώπους που αγωνίζονται με στόχο και όραμα. Μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα πως για κάθε ενέργεια στη ζωή μας χρειάζεται πειθαρχία και επιμονή, η προσπάθειά της αντανακλά τη δύναμη του ελληνικού αθλητισμού αλλά και το πάθος για την πρωτιά.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου με καθημερινό πρόγραμμα απαιτητικών προπονήσεων στοχεύει φέτος στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της, θέτοντας τον πήχη ψηλά και επιδιώκοντας μία μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα. Σε αυτή την πορεία, συνοδοιπόρος είναι σε κάθε στάδιο η εζα Alcohol Free. Αλλωστε όπως η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά «Οι προπονήσεις μου καθημερινά είναι απαιτητικές, καθώς και η διατροφή μου το ίδιο, ώστε να μπορέσω να βρίσκομαι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως στις στιγμές χαλάρωσης ποτέ δεν στερούμαι μία απολαυστική μπίρα εζα Alcohol Free», αποδεικνύοντας  έτσι ότι η εταιρεία ΕΖΑ, εκτός από το πάθος για τη νίκη που μοιράζεται με την αθλήτρια,  ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών συνδυάζοντας την τεχνογνωσία ζυθοποιίας με την άριστη ποιότητα και την πλούσια γεύση σε μία μπίρα χωρίς αλκοόλ.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, έχει την  τόλμη του να θέτεις υψηλούς στόχους, και το πάθος για «υψηλότερες επιδόσεις» στον πυρήνα της φιλοσοφίας της. Γι`αυτό, βρίσκεται πάντα και αδιαπραγμάτευτα με τις μάρκες της δίπλα σε εκείνους που κάνουν πραγματικότητα το «ευ αγωνίζεσθε». Έτσι, η εζα Alcohol Free μέσα από μια ολοκληρωμένη χορηγία στηρίζει τη Νικόλ Κυριακοπούλου και τον ελληνικό αθλητισμό, προσβλέποντας όλες οι ελληνικές συμμετοχές να ξεχωρίσουν, γεμίζοντάς μας περηφάνια και φέρνοντας ψηλά την Ελλάδα μας  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.