#UGGPRIDE: Μία πολύχρωμη capsule συλλογή που προάγει την υπερηφάνεια

H UGG μας καλεί να γιορτάσουμε το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας (Pride) αγκαλιάζοντας τη μεγάλη ενέργεια του ουράνιου τόξου μαζί με ισχυρές φωνές της κοινότητας, με μία άκρως εντυπωσιακή all-gender συλλογή.

Πηγή έμπνευσης της #UGGPRIDE capsule συλλογής, ο χορός των αποφοίτων (prom) καθώς είναι μια εμπειρία που όλοι πρέπει να απολαύσουν! Για πέμπτη χρονιά, η UGG και το Pacific Pride Foundation, επαναπροσδιορίζουν την παράδοση με το PROUD Prom – μια εκδήλωση χωρίς αποκλεισμούς με μέλη της LGBTQIA+ κοινότητας.

Μία μεγάλη γιορτή ταυτότητας και αγάπης, η φετινή καμπάνια περιλαμβάνει φίλους της UGG όπως ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Lil Nas (he/him), η υποψήφια ηθοποιός για SAG Award Hari Nef (she/her), ο αστέρας της βρετανικής τηλεόρασης που πρωταγωνιστεί στη σειρά “It’s a Sin” Omari Douglas (he/him), το μοντέλο, ποιητής και ακτιβιστής Kai-Isiah Jamal (They/Them) και οι Maya Samaha (she/they) και Jordun Love (he/him) από την FEEL YOU κοινότητα της UGG.

Η καμπάνια διαθέτει μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης για όλα τα φύλα που περιλαμβάνει εντυπωσιακά υποδήματα στα έντονα & χαρούμενα χρώματα του Pride. Τα δημοφιλή και άκρως εντυπωσιακά Fluff Yeah Cali Collage από μαλακό μαλλί προβάτου αναβαθμίζονται με την  wedge πλατφόρμα, μια και διαθέτουν ελαστικό strap στο πίσω μέρος για σταθερή εφαρμογή και εξωτερική σόλα από καουτσούκ για απόλυτη πρόσφυση, ώστε να μπορούν να φορεθούν και σε εξωτερικό χώρο καθιστώντας τα ιδανικά για χορό όλη νύχτα!

Τo Highland high Cali Collage sneaker έχει σχεδιαστεί έχοντας ως βάση την κλασική μπότα της UGG με τον επενδεδυμένο πάτο και την ανθεκτική και ανάλαφρη σόλα για άνετο περπάτημα. Το εντυπωσιακό ψηλό sneaker, με τα κορδόνια και τα χρωματιστά stripes, διατίθεται σε δύο αποχρώσεις που θα λατρέψουν οι fashionistas. Για τις καλοκαιρινές αποδράσεις, τα Cali Collage slides αποτελούν την ιδανική επιλογή στα χρώματα του Pride. Αυτά τα basic slides, διαθέτουν μία άνετη σόλα από καουτσούκ ενώ στο επάνω μέρος κοσμούνται από ένα έντονο λογότυπο της UGG που σε συνδυασμό με τα χαρούμενα & φωτεινά χρώματα τα κάνει να ξεχωρίζουν. Είναι ιδανικά για την πισίνα, την παραλία ή οπουδήποτε μπορούν να σας οδηγήσουν.

Για να υποστηρίξει περαιτέρω την LGBTQIA+ κοινότητα, η UGG θα δωρίσει 25$ από τις πωλήσεις των Disco Stripe slides που γίνονται αποκλειστικά στο UGG.com, στον οργανισμό GLAAD που μάχεται για την αποδοχή και την ισότητα της LGBTQ κοινότητας – με μέγιστη εγγυημένη δωρεά 125.000$.

Πρόσθετες δωρεές θα γίνουν επίσης στους οργανισμούς Terrence Higgins Trust, την κορυφαία φιλανθρωπική οργάνωση για τον HIV και τη σεξουαλική υγεία του Ηνωμένου Βασιλείου, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τις φωνές των ανθρώπων που ζουν με τον ιό HIV καθώς και του οργανισμού Organisation for Human Health and Happiness (Ohhh! Foundation) στη Γερμανία, ενός ιδρύματος που στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων ατόμων για να εξερευνήσουν, να αγκαλιάσουν και να βιώσουν τις σεξουαλικές τους ταυτότητες με ασφάλεια και σεβασμό σε μια εποχή που αλλάζει συνεχώς.