ΕΛΟΠΥ: Έλαβε τιμητική διάκριση στο 7ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) στήριξε, τον Απρίλιο του 2020, την πρωτοβουλία #Cook4Heroes με την προσφορά φρέσκων, ελληνικών ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας για τα γεύματα που προοριζόντουσαν για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid-19 στον Νομό Αττικής. Για αυτή της την προσφορά, έλαβε τιμητική διάκριση σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 7ο Συμποσίου Ιατρικού Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας.

Το Συμπόσιο διοργανώθηκε από τους Med-Professionals Communication Group, την ELITOUR, την Hellenic News of America με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και έλαβε χώρα στις 7 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του Covid-19.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οργανισμοί, φορείς, ιδιώτες και Κυβερνητικά Στελέχη που υποστήριξαν ευπαθείς και άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και οι γιατροί και συνεργάτες του Δικτύου των Med-Professionals ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στην κρίσιμη αυτή περίοδο. Στη βράβευση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας, Μαρία Συρεγγέλα, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος Ελληνικού Συμβουλίου Τουρισμού Υγείας – ΕΛΙΤΟΥΡ, Γιώργος Πατούλης και ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, Νικήτας.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΕΛΟΠΥ, Ισμήνη Μπογδάνου, σχολίασε σχετικά: «Σε μια περίοδο κατά την οποία η αλληλεγγύη και η κοινωνική υπευθυνότητα ήταν, και εξακολουθούν να είναι, πιο σημαντικές από ποτέ, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας στήριξε έμπρακτα τους πραγματικούς ήρωες του ΕΣΥ, που εδώ και μήνες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, προσφέροντάς τους σωστά, νόστιμα και θρεπτικά γεύματα, σε συνεργασία με γνωστά εστιατόρια. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και την αυταπάρνηση που δείχνουν καθημερινά στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.».