Women Do Business – MUSA collection: Σύμπραξη αλληλοϋποστήριξης με το project ‘’Power Within’’

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Women Do Business στηρίζει το MUSA Collection, ένα ελληνικό brand ενδυμάτων που αποτελεί πρότυπο επιχείρησης ακολουθώντας εξαρχής τα βήματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η ιδρύτρια (Νάσια Φιλιππίδη) της επιχείρησης και το Women Do Business (με συνιδρύτριες την Έρη Παυλάκη και Νατάσα Γρηγοράκη) βαδίζουν με όρους αλληλοϋποστήριξης ενισχύοντας έτσι τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στον χώρο.

Το project ‘’Power Within’’ που πραγματοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Women Do Business και το βιώσιμο ελληνικό brand MUSA collection παρουσιάζει 9 γυναίκες, όπου η καθεμία έχει τη δική της μοναδική προσωπικότητα με κοινό χαρακτηριστικό τη δυναμικότητα. Είναι εμπνευσμένο από τις κύριες αξίες της MUSA collection, Empowerment I Sustainability I Ethicality, καθώς και από τις 9 Μούσες της Ελληνικής μυθολογίας, που η καθεμία τους είχε το δικό της χαρακτηριστικό γνώρισμα και προσωπικότητα, που αγαπούσε και ενδυνάμωνε σε κάθε ευκαιρία. Αυτή είναι και μια πολύ σημαντική έκφανση της βιωσιμότητας που αφορά κάθε γυναίκα: να αγαπάει αυτό που είναι και να επιλέγει να ‘’φοράει’’ τον εαυτό της με υπερηφάνεια.

Μέσα από το project ‘’Power Within’’, η MUSA collection και το Women Do Business προσδοκούν να αναδείξουν τον δυναμισμό ως κύριο χαρακτηριστικό της γυναικείας φύσης, αλλά και τη δυναμική που έχει ένα woman-to-woman community.

Όσες/οι επιθυμούν  να συμβάλλουν σε αυτήν τη δράση, η MUSA collection με το κουπόνι WDB10  προσφέρει 10% έκπτωση σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιηθεί μέσα από το musacollection.gr. Το 10% των εσόδων της καμπάνιας θα διατεθούν στο Women Do Business με σκοπό την ενίσχυση της κοινωνικής δράσης του οργανισμού.