Ιαπωνική Πρεσβεία: Διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «Run For Tokyo»

Με αφορμή την Ολυμπιακή Ημέρα, σήμερα 23 Ιουνίου, η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα με την ευγενική χορηγία της εταιρίας M/MARITIME, ανακοινώνει τη διοργάνωση του ψηφιακού αγώνα δρόμου «Run For Tokyo»,  στο πλαίσιο του εορτασμού των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αθλητές από όλο τον κόσμο δεν θα αγωνιστούν σε κατάμεστα στάδια ούτε θα έχουν την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους να τους δίνουν δύναμη από τις κερκίδες. Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί για να δείξουμε την συμπαράστασή μας σε όλους τους αθλητές και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την Ολυμπιακή Ημέρα η οποία εορτάζεται στις 23 Ιουνίου ημέρα ίδρυσής της το 1894 και ανάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.