DPG Digital Media: Στηρίζει τη δράση Save your Hood

Η DPG Digital Media,  ευαισθητοποιημένη σε θέματα για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ανέλαβε πρόσφατα την έμπρακτη στήριξη της Δράσης Save Your Hood. Πρόκειται για μια νέα ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία έχει σκοπό να ενώσει, να στεγάσει και να δώσει δύναμη στις ατομικές και ομαδικές προσπάθειες για μια καλύτερη γειτονιά σε όλη την Ελλάδα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και την αναγκαιότητα για την ενεργοποίηση της κοινωνίας, η DPG Digital Media γίνεται αρωγός αυτής της προσπάθειας ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας των περιβαλλοντικών δράσεων που πραγματοποιεί ανά την Ελλάδα το Save Your Hood.  Σκοπός της συνεργασίας είναι η άμεση ενημέρωση και κινητοποίηση για συμμετοχή του κοινού, στις εν λόγω ομαδικές περιβαλλοντικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, όπου η DPG Digital Media αγκάλιασε τη στοχευμένη δράση του Save Your Hood την εν λόγω περίοδο με δυναμική προβολή μέσα από τα  Μέσα του Ομίλου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επιτυχία της.   Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω ενέργεια, κατάφερε να προσελκύσει 2.629 εθελοντές, μέσα από 270 δράσεις σε όλη την Ελλάδα, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από μισό εκατομμύρια λίτρα σκουπιδιών.