ΕΚΟ: Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών στο δρόμο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ», με ουσιαστική και διαχρονική συμβολή στη στήριξη του Ελληνικού Αθλητισμού, παραμένει σταθερός Χορηγός και των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ. Έτσι, στηρίζει με υπερηφάνεια και την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών να προκριθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2021.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής μας Ομάδας σε ελληνικό έδαφος, η ΕΚΟ ήταν και πάλι εκεί, για να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Ελληνική αποστολή και στους διεθνείς καλαθοσφαιριστές μας στο ταξίδι προς την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Τόκυο. Επιπλέον, η Ομάδα της ΕΚΟ παρέδωσε συμβολικά στον κάθε παίκτη από μία κάρτα καυσίμων ΕΚΟ, ώστε να απολαύσουν καύσιμα υψηλής ποιότητας στις μελλοντικές διαδρομές που θα πραγματοποιήσουν με το όχημά τους.

Με πρωταρχικό στόχο την ενίσχυση των ομάδων καλαθοσφαίρισης, αλλά και την προώθηση του κοινωνικού χαρακτήρα του αθλήματος, η ΕΚΟ παραμένει σταθερός αρωγός του ελληνικού μπάσκετ με συνέπεια, χορηγικές δράσεις και ξεχωριστές, στοχευμένες ενέργειες που αναδεικνύουν την αρετή του «ευ αγωνίζεσθαι».