Teleperformance Greece: Ενώνει τις δυνάμεις της με τη We4All, δίνοντας νέα πνοή στο περιβάλλον

Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρείας στην παροχή “Customer Experience Management”, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4All, διοργανώνουν δενδροφύτευση το Σάββατο 3 Ιουλίου, 11:00 – 13.00, στον Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

Αυτήν τη σημαντική περιβαλλοντική δράση, θα στηρίξει με την παρουσία του, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Καραμίχος.

Ενισχύοντας έμπρακτα τις περιβαλλοντικές δράσεις του We4All, του οργανισμού που από το 2018 αγωνίζεται για ένα πιο πράσινο μέλλον, η ομάδα της Teleperformance Greece, μας καλεί να συμμετάσχουμε στη φύτευση δενδρυλλίων, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν νέο ζωτικό πνεύμονα πρασίνου.

Με γνώμονα την ανάδειξη των κοινωνικών ευαισθησιών, την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η Teleperformance Greece εντείνει τις ενέργειες και δράσεις της με επίκεντρο το περιβάλλον – πρωτοβουλίες για τις οποίες η We4All της έχει απονείμει τον τιμητικό τίτλο του Earth Protector. Οι εθελοντές της Teleperformance Greece, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19, θα αναλάβουν δράση για ένα καλύτερο αύριο. Παγιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ήδη επιτυχημένη συνεργασία με τη We4All, η εταιρεία συνεχίζει την υλοποίηση δενδροφυτεύσεων, δίνοντας πνοή ζωής σε άλλες περιοχές τις Αττικής και όχι μόνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance Greeceκ. Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, δήλωσε: «Η συνεισφορά αποτελεί θεμέλιο λίθο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, γι’ αυτό μένουμε συνεπείς στο έργο μας, στηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες κοινής ωφέλειας. H προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί καθήκον μας. Από τη δενδροφύτευση, την ανακύκλωση, την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων μέχρι τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία, η ανάγκη για ανάληψη δράσης κρίνεται επείγουσα. Συνεχίζουμε δυναμικά να προσφέρουμε με σύμμαχο τους ανθρώπους μας και είμαστε υπερήφανοι που οι ενέργειές μας έχουν απτά αποτελέσματα».