La Roche-Posay: Στο πλευρό των Μάντη-Καγιαλή και Τσουλφά-Σπανάκη

Η La Roche-Posay, υπερήφανος Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας των                      Παναγιώτη Μάντη, Παύλου Καγιαλή, Αιμιλίας Τσουλφά και Αριάδνης Σπανάκη,                    23 ημέρες πριν τη μεγάλη εκκίνηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2021,             εύχεται καλή επιτυχία στα δύο πληρώματα που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Η πρόκριση για τις δύο «γαλανόλευκες» ομάδες ιστιοπλοΐας, κατακτήθηκε μέσα από τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470, της Βιλαμούρα. Η Αιμιλία Τσουλφά  η χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στην αγωνιστική δράση, για την 4η παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παρέα με την ταλαντούχα συναθλήτρια της Αριάδνη Σπανάκη, ενώ οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, βάζουν πλώρη για μία ακόμη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο.

«Βρισκόμαστε μια ανάσα από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και αναμένουμε με αγωνία τη συμμετοχή της «γαλανόλευκης» αποστολής σε αυτό το σπουδαίο ταξίδι. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που στεκόμαστε στο πλευρό των δύο αυτών κορυφαίων πληρωμάτων και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.» δηλώνει η Brand Manager της La Roche-Posay, Μαριάννα Χαντάντ.

Τα προϊόντα της σειράς Anthelios που θα συντροφεύσουν τις δύο ομάδες στο ταξίδι τους προς την κορυφή πρωτοπορούν στην αγορά της αντιηλιακής προστασίας. Η ευρέως φάσματος και πολύ υψηλού επιπέδου προστασία που παρέχουν είναι αποτέλεσμα σχεδόν 30 χρόνων προηγμένης κλινικής έρευνας στην αντιηλιακή περιποίηση και το ευαίσθητο δέρμα.

Η La Roche-Posay στέκεται στο πλευρό των ολυμπιονικών και προστατεύει τους Έλληνες Πρωταθλητές που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν.