Mindfulgems: Η εταιρία corporate well-being ενδυναμώνει τον επιχειρηματικό κόσμο για θετική κοινωνική αλλαγή

Μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία των εργαζομένων φέρνει το Mindfulgems, η νέα εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες corporate well-being.

Σκοπός του Mindfulgems είναι να αποτελέσει μοχλό κινητοποίησης του επιχειρηματικού κόσμου προς το ευ ζην, βοηθώντας κάθε εταιρία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της, να δημιουργήσει επιτυχημένα προγράμματα ευεξίας για τους ανθρώπους της. Το Mindfulgems έχει σχεδιάσει και προσφέρει λύσεις που στοχεύουν στην καταπολέμηση του άγχους, στη βελτίωση της συγκέντρωσης, στην επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ προσωπικής ζωής και εργασίας, στην ενδυνάμωση και τη συνεργασία.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες του Mindfulgems διαθέτουν σημαντική και πολυετή εμπειρία στον κλάδο τους. Η βασική επιστημονική ομάδα αποτελείται από τους: Ειρήνη Καραγιάννη και Γιάννη Χοϊμέ, διδάκτορες ψυχολογίας, Χριστίνα Κωστάρα, Διατροφολόγο, M.Sc (Medical Science) στην Ανθρώπινη Διατροφή και εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή, Ιωάννα Λαουμτζή, Personal Trainer και δημιουργό του IL Exclusive Fitness, και Βασίλη Ξυπολιά, Εκπαιδευτή MBSR, CFM/UMASS & Mindfulness Coach.

H κα. Νίκη Σμυρνή, Ιδρύτρια της εταιρίας δήλωσε: «Το well-being ορίζει την αίσθηση πληρότητας αναφορικά με την ψυχική, τη σωματική και την πνευματική υγεία. Εάν ενταχθεί στο επιχειρησιακό γίγνεσθαι, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρίας, έχει τη δυναμική να αλλάξει την ίδια την κοινωνία και τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας, τις ομάδες στις οποίες εντασσόμαστε, την ίδια τη μητέρα γη. Οι υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει το Mindfulgems στις εταιρίες και τους εργαζόμενους προσαρμόζονται απόλυτα στις επιμέρους ανάγκες, τόσο σε δομή και περιεχόμενο, όσο και σε χρονική διάρκεια, με στόχο να δημιουργήσουν πραγματική αξία για όλους».