ghd – Άλμα Ζωής: Συνεργάζονται και λανσάρουν τη νέα Collection Take Control Now

Η ghd, η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα της κομμωτικής και στα εργαλεία για τα μαλλιά, έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο που συμμετέχουν στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και αυτόν τον μήνα λανσάρει την 17η ετήσια σειρά περιορισμένης έκδοσης σε ροζ χρώμα για να υποστηρίξει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Ως εξέλιξη της επιτυχημένης εκστρατείας Take Control Now του 2020, η ghd συνεργάστηκε με οκτώ απίστευτες μούσες για την εκστρατεία του 2021, για να μεταφέρει ένα ισχυρό και συγκινητικό μήνυμα σχετικά με τη σημασία της αυτοεξέτασης, τόσο για εμάς όσο και για τους αγαπημένους μας.

Η περιορισμένη έκδοση ghd pink collection παρουσιάζει το μήνυμα της εκστρατείας – TAKE CONTROL NOW – πρέσες και σεσουάρ για να θυμίζουν στις γυναίκες όλου του κόσμου να αφιερώνουν λίγο από τον χρόνο τους για την αυτοεξέταση του στήθους τους μπροστά στον καθρέφτη ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

Η σειρά περιλαμβάνει την πολυβραβευμένη πρέσα ghd platinum+™, την πρέσα ghd gold® styler και το σεσουάρ ghd helios™ professional hairdryer σε μια υπέροχη ροζ απόχρωση με μεταλλικές ροζ λεπτομέρειες και το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας, TAKE CONTROL NOW.

Για κάθε αγορά προϊόντος της σειράς Take Control Now, η ghd θα δωρίζει έως 10 € στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

GHD HELIOS PINK LIMITED EDITION

Το επαγγελματικό σεσουάρ ghd helios μειώνει δραστικά τον χρόνο στεγνώματος χαρίζοντας 30%* περισσότερη λάμψη στα μαλλιά σου.

Η τεχνολογία Aeroprecis™ συνδυάζει το αεροδυναμικό εσωτερικό design με το ειδικά διαμορφωμένο στόμιο που εξασφαλίζει συγκεντρωμένη κατανομή της θερμότητας και της ροής του αέρα, προσφέροντας έλεγχο υψηλότερης ακρίβειας για επαγγελματικό styling. Τιμή: €189

GHD PLATINUM+ PINK LIMITED EDITION

Το ασυναγώνιστο SMART styler, η έξυπνη πρέσα μαλλιών ghd platinum+ διαθέτει την επαναστατική ultra-zone με predictive technology, την πιο σύγχρονη καινοτομία στο styling με θερμότητα που διασφαλίζει πάντα ομοιόμορφα αποτελέσματα. Το ghd platinum+ εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία των 185°C για εξαιρετικά αποτελέσματα, 70% πιο δυνατά μαλλιά, 2 φορές αποτελεσματικότερη προστασία του χρώματος* και 20% περισσότερη λάμψη. Τιμή: €289

GHD GOLD PINK LIMITED EDITION

Με dual-zone technology που εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις, η πρέσα μαλλιών ghd gold διαθέτει δύο θερμικούς αισθητήρες νέας γενιάς, έναν σε κάθε πλάκα, που διασφαλίζουν σταθερή και ιδανική θερμοκρασία styling 185ºC ομοιόμορφα κατανεμημένη από τις βάση ως τις άκρες. Τιμή: €219

Ο Jeroen Temmerman, CEO της GHD αναφέρει: «Πιστεύω πραγματικά ότι ως εταιρεία μπορούμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα δουλεύοντας σωστά. Η ghd έχει δωρίσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο του μαστού σε όλο τον κόσμο και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στο μέλλον ακόμη περισσότερα στις φιλανθρωπικές οργανώσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Οι συνεργασίες της ghd με τις οργανώσεις ενάντια στον καρκίνο του μαστού ανήκουν στο DNA της εταιρείας μας. Κάθε χρόνο αφιερώνουμε χρόνο σε μια προσπάθεια με την οποία εμείς, ως εταιρεία, θέλουμε να συμβάλουμε στην ενημέρωση πάνω σε αυτό το σημαντικό θέμα. Είμαστε μια δημοφιλής εταιρεία που εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και έχουμε μια μοναδική και ισχυρή ευκαιρία να συνδεθούμε και να ενημερώσουμε τις πελάτισσές μας με τη βοήθεια των εργαλείων μας. Η αποστολή μας για την εκστρατεία Take Control Now είναι να ενημερώσουμε και να υπενθυμίσουμε στις γυναίκες κάνουν τον αυτοέλεγχο κάθε μήνα, συγκεντρώνοντας παράλληλα πολύτιμους πόρους για φιλανθρωπικούς σκοπούς».