Δίρφυς: Tαυτίζει την επωνυμία της με την κοινωνική συνεισφορά

Η Δίρφυς ταυτίζει το όνομά της με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο για αυτό και στηρίζει σε κάθε ευκαιρία αθλητικές, πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις σε τοπικό πανελλαδικό επίπεδο.

Ειδικότερα, η εταιρία πρόσφατα στήριξε την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ ανδρών κατά την προετοιμασία της στην Κάρυστο ενώ για μια ακόμα χρονιά «αγκάλιασε» την πρωτότυπη διοργάνωση πανελλήνιων αγώνων τοξοβολίας του Συλλόγου Ιπποβάτες, που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ταυτόχρονα, η Δίρφυς συνεισέφερε εκ νέου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ Αμαζόνες, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία δροσίζοντας τους συμμετέχοντες του summer camp, καθώς και στο sports summer Camp της ομάδας του Άρη ενώ φρόντισε να κρατήσει ενυδατωμένους τους παίκτες της ομάδας ΑΝΕΔΗΚ  Κάμπος Κρανιδίου.

Επιπλέον, η ευβοϊκή εταιρία εμφιάλωσης νερού, θέλοντας να συμβάλλει στο αξιόλογο έργο του ΚΕΘΕΑ «Διάβαση» αποδέχτηκε με χαρά το αίτημα για προσφορά στη θεατρική ομάδα του Συλλόγου. Με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στη πρόοδο της τοπικής κοινωνίας ανταποκρίθηκε με θέρμη στην κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας. Παράλληλα, η Δίρφυς προσέφερε ποσότητες εμφιαλωμένου νερού στη Μητρόπολη Χαλκίδας με στόχο την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της Μονής λόγω χρόνιων προβλημάτων έλλειψης πόσιμου νερού. Επιπλέον, αποτέλεσε χορηγό στο 10ο Αντάμωμα της Ταναΐδας του Οικολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αττάλης «ο Απόγκρεμος».

Με ταυτόχρονες και πολλαπλές χορηγίες η Δίρφυς αναδεικνύει το έντονα κοινωνικό της πρόσωπο με στόχο την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών.