Κωτσόβολος: Συνόδεψε στο αεροδρόμιο τους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Στίβου

Η Κωτσόβολος βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, για να μεταφέρει απευθείας τις ευχές των ανθρώπων της και του κοινού στους αθλητές της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας Στίβου, η οποία ήταν έτοιμη να αναχωρήσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και περηφάνιας, εκπρόσωποι της εταιρείας Κωτσόβολος συναντήθηκαν με τους αθλητές Επί Κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη, Ελένη Πόλακ, Κώστα Φιλιππίδη και Εμμανουήλ Κάραλη, για να τους απευθύνουν από κοντά τις ευχές τους για δύναμη και αφοσίωση στον αγώνα.

Η Κωτσόβολος, ως υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας και επιτροπής, δημιούργησε μέσω ενός microsite ένα σημείο για να συγκεντρώσει ευχές, αναλαμβάνοντας να τις μεταφέρει στους αθλητές της Ελληνικής αποστολής λίγο πριν την αναχώρησή τους.

Η ενέργεια θα συνεχιστεί και για τους αθλητές της Παραολυμπιακής ομάδας. Η Κωτσόβολος θα βρεθεί στο πλευρό των αγωνιστών μας για να τους μεταφέρει τις δικές μας προσωπικές ευχές, ώστε όσα χιλιόμετρα και αν μας χωρίζουν οι ίδιοι θα ξέρουν ότι εμείς είμαστε περήφανοι για τον αγώνα και το πάθος τους.