Kipi Suites: Eστιάζει στον αειφόρο τουρισμό

Η εγκατάσταση του ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης, ενισχύει τον βιώσιμο σχεδιασμό του Kipi Suites. H αλυσίδα Boutique ξενοδοχείων Aria Hotels (www.ariahorels.gr), που πρεσβεύει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία,  εστιάζοντας  στον αειφόρο τουρισμό, σε συνεργασία με την EV Loader, προέβη στην εγκατάσταση ενός  ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητών αυτοκινήτων, στο ξενοδοχείο Kipi Suites, που βρίσκεται στο Ζαγόρι στην καρδιά της Ηπείρου, σε ένα μαγευτικό φυσικό περιβάλλον που αποτελείται από βουνά, κοιλάδες και ποτάμια.

Το ξενοδοχείο που είναι ήδη εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης νερού, καταναλώνει αποκλειστικά πράσινη ενέργεια, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για διάφορες ανέσεις όπως λευκά είδη και προϊόντα καθαρισμού. Παράλληλα, έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πάνελ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Με τις τελευταίες   αυτές ενέργειες που προστέθηκαν στον ήδη φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό του ξενοδοχείου, οι επιπλέον βιώσιμες τουριστικές πρωτοβουλίες, όπως η εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης, επιβεβαιώνουν την προσφορά των Aria Hotels  στο οικολογικό, ελληνικό  τουριστικό προϊόν.

Το Kipi Suites έχει βασιστεί στον αειφόρο σχεδιασμό και έχει κατασκευαστεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως πέτρα και ξύλο. Η πρόσφατη εγκατάσταση του  σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έγινε σε συνεργασία με την EV Loader.