UM: Πραγματοποιεί την 4η #UMImpactDay της

Η UM ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της τέταρτης ετήσιας Παγκόσμιας Impact Day. Στις 22 & 29 Ιουλίου 2021, οι εργαζόμενοι της UM σε περισσότερα από 100 γραφεία, σε 50 χώρες παγκοσμίως, θα προσφέρουν εθελοντικά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Μετά το λανσάρισμα των ΗΠΑ το 2016, το Impact Day επεκτάθηκε παγκοσμίως το 2018 με  σχεδόν 5.000 εθελοντές συγκεντρώθηκαν μέσα στις αντίστοιχες κοινότητές τους για να αποκαταστήσουν δημόσιους κήπους, να ομορφύνουν εγκαταστάσεις για βετεράνους πολέμου, να αναζωογονήσουν τοπικά πάρκα, να προστατεύσουν τους κινδύνους άγρια ​​φύση, βοηθούν ηλικιωμένους κατοίκους, συσκευάζουν σχολικές τσάντες με προμήθειες για παιδιά και άλλα.

Η πλατφόρμα Better World ενώνει το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της UM για να εμπνέει ο ένας τον άλλον, να μοιράζεται βέλτιστες πρακτικές και να δημιουργεί συνδέσεις διασυνοριακά που μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.

Η ενέργεια αυτή ξεκίνησε το 2016 στην Νέα Υόρκη στα πλαίσια ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της UM, πλαίσιο που ονομάστηκε Better World. Η Impact Day αντιπροσωπεύει τις βασικές αξίες του δικτύου μας Έγνοιας (Care) και Κοινότητας (Community). Όπως και πέρυσι, η φετινή UM Impact Day θα πραγματοποιηθεί virtually σε πολλές χώρες λόγω της πανδημίας COVID-19. Επιπλέον, για πρώτη φορά, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, την Πέμπτη, 22 Ιουλίου και την Πέμπτη, 29 Ιουλίου, για λόγους ευελιξίας. Οι UMers τις ημέρες αυτές θα μοιράζονται τις ενέργειες της Impact Day στα Social Media με τη χρήση των hashtags #UMBetterWorld και #UMImpactDay.

«Η UM έχει προσεκτικά μετατρέψει την και την φετινή IMPACT DAY σε μια εικονική εμπειρία για να διασφαλίσει την ασφάλεια για τους υπαλλήλους μας, ενώ παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αντίκτυπο στις κοινότητές τους», δήλωσε η Eileen Kiernan, Global CEO της UM. «Οι εθελοντικές δραστηριότητες για το UM Impact Day 2021 οργανώνονται γύρω από το θέμα «αλληλεγγύη». Με τα χέρια σχεδόν κλειδωμένα και τα μάτια προς τα εμπρός, θα χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο, σήμερα. ”

Οι UMers θα συμμετάσχουν, ανά τον κόσμο, σε περισσότερες από 80 ενέργειες σε EMEA, APAC, LATAM και North America. Η UM στην Ελλάδα στις 22 Ιουλίου, με την βοήθεια της ETHELON συμμετείχε στην ετοιμασία και δωρεά 160 kits δημιουργικής απασχόλησης για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Τα kits θα προσφερθούν στο ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας, μία από τις παλαιότερες οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, με 44 χρόνια εμπειρίας στη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, για να τα διανείμει στους ωφελούμενους των θεραπευτικών της προγραμμάτων.