Coca Cola: Δωρεά €100.000 σε πυρόπληκτους και Πυροσβεστική

Το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί για τις άμεσες ανάγκες στέγασης, ρουχισμού και υποστήριξης των πληγέντων, καθώς και για την ενίσχυση του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος, με την αγορά 2 οχημάτων.

Με τη σκέψη μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται και έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που μάχονται με τις φλόγες και το περιβάλλον που καταστρέφεται γύρω μας, ως Coca-Cola στην Ελλάδα προχωρούμε στην προσφορά 100.000 ευρώ για την κάλυψη άμεσων αναγκών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Οπως σημειώνει, το συγκεκριμένο ποσό θα διατεθεί για τις άμεσες ανάγκες στέγασης, ρουχισμού και υποστήριξης των πληγέντων, καθώς και για την ενίσχυση του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος, με την αγορά 2 οχημάτων μεταφοράς πυροσβεστών και ελαστικών πυροσβεστικών οχημάτων.

Παράλληλα, σημειώνει η Coca Cola, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, από την πρώτη μέρα κιόλας έχουμε διαθέσει περισσότερα από 180.000 προϊόντα τόσο για τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής όσο και για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και θα συνεχίσουμε την προσφορά μας για όσο χρειαστεί.

Καθώς η βιωσιμότητα των τοπικών κοινωνιών αποτελεί για εμάς κυρίαρχη προτεραιότητα, δεσμευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις να υποστηρίξουμε την εθνική προσπάθεια για την επούλωση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές, μέσα από ουσιαστικές και μακροπρόθεσμες ενέργειες, καταλήγει η ανακοίνωση.