Παλίρροια: Παρούσα στο πλευρό των πυρόπληκτων

Ακόμη ένα καλοκαίρι με δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους της Β. Εύβοιας, αυτή τη φορά με τις καταστροφικές πυρκαγιές και η Παλίρροια ήταν κοντά τους.

Σ’ όλη τη διάρκεια της μάχης με τα μέτωπα της φωτιάς, η ελληνική εταιρεία έτοιμων γευμάτων Παλίρροια, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ήταν δίπλα στους πληγέντες.

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε σε προσφορά 5.000 μερίδων φαγητού. Η διανομή των γευμάτων έγινε σε συνεργασία με διάφορους τοπικούς φορείς όπως ο ΔΗΚΑΔΙΜΕ και ο ΔΟΠΠΑΧ (Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων και Δήμος Χαλκιδέων αντίστοιχα). Επιπλέον, η εταιρεία θα προχωρήσει και σε οικονομική στήριξη στο δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, όπου σημειώθηκαν και οι μεγαλύτερες ζημιές.

Ταυτόχρονα, ως ένδειξη αλληλεγγύης και για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας που επλήγησαν από τις φωτιές, η Παλίρροια προχώρησε σε προσφορά 2.000 γευμάτων στον Ερυθρό Σταυρό (στις κεντρικές αποθήκες του φορέα). Η Παλίρροια για άλλη μια φορά δείχνει έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο της. Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Εύβοιας, αποτελεί κύριο μέλημα της μιας και η κεντρική μονάδα παραγωγής και το σημείο αναφοράς της εταιρείας βρίσκεται στην Εύβοια.