Το OPEN και ο ΔΕΣΜΟΣ στέκονται δίπλα στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Οι φλόγες έσβησαν και άφησαν πίσω τους τον όλεθρο, η αγάπη όμως μένει άσβεστη και μπορεί να φέρει πίσω τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας.

Με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ συνεργάζεται το OPEN, για να στηρίξει όσους επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα.

Μάλιστα, καλεί και όσους θέλουν να προσφέρουν για τον σκοπό αυτό να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.desmos.org.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, «Επιλέγοντας «ΔΩΡΕΑ» από την αρχική σελίδα του site του ΔΕΣΜΟΥ, μπορείτε να προσφέρετε εύκολα και άμεσα, με ηλεκτρονική κατάθεση το ποσό που επιθυμείτε για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι δικές μας στιγμές στο OPEN είναι γεμάτες κατανόηση, αγάπη και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Πιστό στις αξίες του και στην κοινωνική του διαδρομή το OPEN δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο μπροστά στις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Οι φλόγες έσβησαν και άφησαν πίσω τους τον όλεθρο, η αγάπη όμως μένει άσβεστη και μπορεί να φέρει πίσω τα χαμόγελα στα πρόσωπα των συνανθρώπων μας.

Το OPEN, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, στέκεται δίπλα σε όσους επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα και καλεί όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν για τον σκοπό αυτό να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.desmos.org

Επιλέγοντας «ΔΩΡΕΑ» από την αρχική σελίδα του site του ΔΕΣΜΟΥ, μπορείτε να προσφέρετε εύκολα και άμεσα, με ηλεκτρονική κατάθεση το ποσό που επιθυμείτε για την ενίσχυση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.