Όμιλος Εταιρειών Mantis: Στο πλευρό όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με πλήρη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης του απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, στήριξε με δωρεές όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική και την Εύβοια, αλλά και τους πυροσβέστες που έδωσαν τη μάχη από την πρώτη γραμμή.
Συγκεκριμένα, o Όμιλος με υψηλή ευαισθησία έδρασε άμεσα και έδωσε έμπρακτα το «παρών». Σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τις τοπικές αρχές του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, διέθεσε εμφιαλωμένα νερά Aqua Carpatica για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της περιοχής αλλά και των πυροσβεστών. Παράλληλα με εμφιαλωμένα νερά ενίσχυσε και το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τη Mars Hellas και ύστερα από επικοινωνία του Ομίλου Εταιρειών Μantis με τον Δήμο Αχαρνών προχώρησε στη δωρεά ξηράς τροφής Pedigree για σκύλους προκειμένου να βοηθήσει και τα πολλά ζώα που βρέθηκαν σε ανάγκη λόγω των πυρκαγιών. Ακόμη, σε συνεργασία με την Energizer παρέδωσε φακούς και μπαταρίες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διανεμηθούν στους κατοίκους της Εύβοιας.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με οδηγό τις αξίες που διέπουν όλα τα στάδια λειτουργίας του, όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η ακεραιότητα, η πρωτοβουλία και η υπευθυνότητα, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε ετοιμότητα για να καλύπτει καθημερινά επιθυμίες, αλλά και σε διαρκή επικοινωνία με την κοινωνία και τους πολίτες προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες τους στηρίζοντάς τους ουσιαστικά και άμεσα.